Marijonas siūlo R. Ščiogolevaitei dukrelę pavadinti „Trys taip“

Ketvirtadienio vidurdienį Vilniaus rotušėje vyko neeilinė šventė - didžiulio susidomėjimo sulaukusio projekto „Lietuvos talentai“ naujojo sezono pristatymas. Jau ketvirtąjį sezoną TV3 tęsia tradiciją atrasti ir užauginti išskirtinius šalies talentus.

Rotušės aikštę užliejo triukšmingas ir itin spalvingas šou.<br>D.Umbraso nuotr.
Rotušės aikštę užliejo triukšmingas ir itin spalvingas šou.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2014, 2:26 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 6:13 AM

Rotušės aikštę užliejo triukšmingas ir itin spalvingas šou, kuriame netrūko efektingų pasirodymų: nuo renginį puošiančių šokių iki originalių artistų triukų bei kvapą gniaužiančių ugnies pliūpsnių.

Iškilmingai šventei vadovavo „Lietuvos talentų“ vedėjai - žinomas kino, teatro ir televizijos aktorius Ramūnas Cicėnas ir talentingas kino, teatro aktorius Marius Repšys. Šį vyrą žmonės dažnai gatvėje atpažįsta iš reklamos, kurioje Marius energingai kartoja, kad visą maistą reikėtų valgyti užgeriant mineraliniu vandeniu. Marius visus nustebino įspūdingais žėrinčiais sportiniais bateliais ir didele gyvate, kuri apsivyniojo aplink jo kūną.

Abu vedėjai gerokai nustebino, pademonstravę ypatingą lankstumą - Marius ir Ramūnas padarė dvigubus salto į priekį.

Be to, šventėje pasirodė ir garbės svečias, „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, tarptautinę karjerą sėkmingai vystantis akordeonistas Martynas Levickis. Jis pranešė, kad šio sezono „Lietuvos talentų“ nugalėtojo laukia ne tik puikus piniginis prizas, bet taip pat bus suteikta ypatinga proga surengti savo solinį koncertą pačioje Vilniaus Rotušėje, kuriame galbūt dalyvaus ir prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Iškart po ištaigingos programos, raudonuoju kilimų žengė ir projektą pristatė ne tik vedėjai, bet ir teisėjai – projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas ir dainininkas Marijus Mikutavičius.

Tarp teisėjų trūko dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės-Damijonaitienės, kuri rugpjūčio 5 dieną pagimdė mergaitę. Samas ir M.Mikutavičius neslėpė, kad nekantrauja sulaukti rudens sezono, kai „Lietuvos talentuose“ prie teisėjų kėdės prisijungs Rūta ir kartu vertins talentingiausius lietuvaičius.

„Rūta, mes tavęs labai laukiame! Ir sveikiname susilaukus dukters. Siūlau ją pavadinti „Trys taip" arba „Trys ne" tam, kad atspindėtų šio projekto pagrindinius žodžius",- šypsojosi M.Mikutavičius.

Primename, kad pirmąjį „Lietuvos talentų“ sezoną laimėjo dantimis grojantis Mikas Stankevičius, antrąjį – akordeonistas Martynas Levickis, o trečiąjį dainininkas Marius Petrauskas. Šiam sezonui „Lietuvos talentų“ komanda pirmą kartą unikaliausių talentų ieškojo tarp populiariausių festivalių Lietuvoje lankytojų. Įspūdingą renginį televizijos žiūrovai galės išvysti rugsėjo 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.