Naujame seriale Ramūną Rudoką apakina Natalijos Bunkės krūtys

„Pasitraukite! Vežame sunkų ligonį!“ – sušuko baltu chalatu vilkinti moteriškė, vežimėlyje vežanti aktorių Ramūną Rudoką. Laimei, jam nieko nenutiko – aktorius tiesiog pradėjo vaidinti naujame lietuviškame seriale „Rezidentai“.

Ramūnas Rudokas.<br>D.Umbraso nuotr.
Ramūnas Rudokas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2014, 4:19 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:18 PM

Pagal rusišką serialą tokiu pat pavadinimu sukurtas televizijos šou nukelia į ligoninę, kur susiduria keturi ką tik studijas baigę medicinos studentai. Pirmajame lietuviškame seriale apie ligoninės kasdienybę pagrindinių aktorių vaidmenys patikėti scenos ir televizijos vilkams: R.Rudokui, Džiugui Siaurusaičiui, Aldonai Vilutytei ir Andriui Bialobžeskiui ir Daivai Rudokaitei.

Prodiuserinės kompanijos „Videometra“ viešųjų ryšių specialistė Vaida Skaisgirė patikino, kad serialo likimas – televizijos žiūrovų rankose. Nuo rugsėjo 1 dienos bus parodytos 7 serijos. Vėliau žiūrovai bus kviečiami pareikšti savo nuomonę, ar jie norės matyti šį serialą

„Mano nuomonė irgi labai svarbi. Ne vien tik žiūrovų“, – tai išgirdęs nusijuokė prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

„O kas jūs toks?“ – nusišypsojo jam žmona.

Geros nuotaikos nestokojo nė vienas į „Rezidentų“ pristatymą atėjęs kūrybinės grupės narys. Serialo režisierius Alvydas Šlepikas juokėsi, kad A.Bialobžeskis savo vaidmeniu nelabai apsidžiaugė – jam ir vėl teks vaidinti alkoholiką. Rusiško serialo mėgėjai Andriaus personažą jau pažįsta kaip alkoholiu piktnaudžiaujantį venerologą.

Baltijos ir Amerikos klinikoje antradienį buvo galima išvysti pirmąją „Rezidentų“ seriją. Jos nebuvo matę net daugelis seriale vaidinančių aktorių. Užtat žiūrėdami į save ir savo kolegas, įsijautusius į nerangių ir ne itin intelektualių gydytojų vaidmenis, jie juokėsi balsu.

Plačias šypsenas aktoriams sukėlė ir dainininkės Natalijos Bunkės debiutas ekrane. Seksualią pacientę vaidinusi Natalija seriale apakina R.Rudoką ir jo prižiūrimą rezidentą savo krūtų grožiu.

„Jos tokios didelės pieno liaukos“, – niekaip negalėjo atsigauti rezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.