Oksana Pikul-Jasaitienė ledo kibirą iškeitė į arbatos puodelį

Idėja apsipilti kibiru ledinio vandens dėl kilnaus tikslo visai nesužavėjo atlikėjos ir televizijos laidų vedėjos Oksanos Pikul-Jasaitienės. Žinoma moteris buvo originali ir pasiūlė savo idėją – vietoj to, tiesiog išgerti puodelį šiltos arbatos.

Oksana Pikul-Jasaitienė davė atkirtį ledinio vandens iššūkiui.<br>L.Bartašiaus nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė davė atkirtį ledinio vandens iššūkiui.<br>L.Bartašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2014, 11:12 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 1:00 AM

ALS fondo sugalvotas iššūkis sulaukė didžiulio dėmesio visame pasaulyje. Jam pasiryžo pramogų pasaulio žvaigždės ir politikai. Šiuo pavyzdžiu pasekė ir Lietuvos įžymybės. Vieni tiesiog liejosi lediniu vandeniu, o kiti neužmiršo ir akcijos esmės – paaukoti pinigų.

Iššūkio estafetė ketvirtadienį buvo perduota ir O.Pikul-Jasaitienei. Tačiau moteris nepuolė pasiduoti masinei psichozei ir pateikė savo kiek kitokią idėją.

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą savo socialiniame tinkle „Facebook“ moteris publikavo vaizdo įrašą, kuriame kalbėjo: „Gavau iššūkį iš Vytenio (red. past. RC laidų vedėjas Vytenis Sinkevičius) apsipilti šaltu lediniu vandeniu ir paremti užsienio fondą. Tačiau už lango dargana, šalta, artėja ruduo ir norisi tiesiog išgerti šiltos arbatos puodelį. Norėčiau būtent taip paskatinti atkreipti dėmesį į Lietuvos labdaros fondus. Šiuo atveju aš renkuosi Rimanto Kaukėno labdaros fondą“.

O.Pikul-Jasaitienė savo draugus pakvietė nusifotografuoti ar nusifilmuoti kokioje nors netikėtoje vietoje geriant arbatą ir taip paremti pasirinktą šalies labdaros fondą.

Estafetę ji perdavė Natalijai Bunkei, Rimantui Kaukėnui, savo grupės kolegėms ir dar keletui draugų.

Dauguma O.Pikul-Jasaitienės socialinio tinklo sekėjų tokią iniciatyvą priėmė labai pozotyviai ir sveikino žinomą moterį nepabijojus rasti alternatyvą masine psichoze vadinamai ledinio vandens akcijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.