Turtuolio Ugniaus Kiguolio ledo iššūkis – žiniasklaidos deivėms

Populiarųjį ledo kibiro iššūkį iš bičiulio Donato gavęs verslininkas Ugnius Kiguolis jį su džiaugsmu priėmė – mat jau kurį laiką svajojo pažiūrėti, kaip su juo susidorortų vienos ryškiausių žiniasklaidos atstovių – televizijos TV3 vadovė Laura Blaževičiūtė, populiaraus žurnalo redaktorė Daina Žemaitytė ir vieno portalo vadovė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2014, 4:00 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 5:54 AM

„Visi be baimės pilasi kibirus su ledukais ant galvų. O aš nutariau išgerdamas taurę šampano visiems priminti šios akcijos pagrindinį tikslą – aukojimą.

Taurę kėliau ir iššūkį perdaviau didžiausios ir pačioms pačiausioms deivėms. Žiniasklaida aprašinėja šį iššūkį, o man buvo įdomu, ką mano tos, kurios tai žiniasklaidai vadovauja. Toms, kurios visada yra „už kadro“. Tikiuosi, šios galingos moterys prisidės prie linksmos ir naudingos akcijos.“ – sakė U.Kiguolis.

Jis pabrėžė, kad šios akcijos tikslas – ne apsišlapinti veidą, o paaukoti pinigų. Išsitraukęs didžiulį pluoštą pinigų, Ugnius keletą banknotų atskaičiavo aukai.  Todėl milijonierius ir nesipylė kibiro ledinio vandens ant galvos. Ugniaus 2000 litų auka nukeliavo į Vilniaus Santariškių klinikų Neurologijos centrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.