Su V. Štenger besiskiriantis E. Štengeris-Mundis vilkina bylą

Trečiadienio rytą įvyko dar vienas Edmundo Štengerio-Mundžio ir jo žmonos Violetos Štenger skyrybų bylos nagrinėjimas. Tačiau garsios poros skyrybų procesas vis dar nejuda iš vietos, mat E.Šengeris nė nesiteikia pateikti bylos nagrinėjimui reikiamų dokumentų.

Violeta Štenger yra įsitikinusi, kad bylą jos sutuoktinis vilkina dėl nenoro dalintis turtu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Violeta Štenger yra įsitikinusi, kad bylą jos sutuoktinis vilkina dėl nenoro dalintis turtu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Violeta Štenger su Edmundu Štengeriu nutarė skirtis dar 2012 m.<br>V.Balkūno nuotr.
Violeta Štenger su Edmundu Štengeriu nutarė skirtis dar 2012 m.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rugilė Ereminaitė

Aug 27, 2014, 12:48 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 9:37 AM

Vilniaus miesto apylinkės teisme trečiadienį pasirodė ne tik E.Štengeris ir V.Štenger, bet ir jų 17-metis sūnus.

Anot antrus metus teisme su vyru kariaujančios V.Štenger, skyrų procesą vilkina būtent E.Štengeris, kuris nenori prisiimti atsakomybės už savo pridarytas skolas, o stengiasi jas užkrauti ir jai.

„Ponas Edmundas nepateikia reikiamų dokumentų originalų, o pateikia tik jų kopijas. Įtariame, kad jos yra padirbtos. Jis nori man užkrauti skolas, apie kurias aš nieko nežinojau, niekada nedėjau jokių parašų. Aš apie tas skolas nieko nežinojau. Tik kai pradėjau skirtis, mano vyras iš klestinčio verslininko tapo vargšu. Be mano žinios pardavė įmonę, kurią valdė. Yra įvarių niuansų, tačiau kol teismas nesibaigė, aš nenoriu į tuos niuansus veltis“, - portalui lrytas.lt aiškino V.Štenger.

Moteris su savo buvusiu vyru bandė skirtis ir gražiuoju, tačiau dėl įvairiausių jo manipuliacijų, nesikreipiant į teismą to nebuvo įmanoma padaryti. Ji įsitikinusi, kad taip įvyko tik dėl to, kad jis nėra linkęs dalintis turto.

„Pažiūrėkite, kaip dažniausiai vyrai elgiasi. Kodėl jie nenori skirtis ir sąžiningai dalintis turtą per pusę? Aš kitu atveju neičiau į teismą. Kai paprašiau gyventi atskirai, tris metus su Edmundu bandžiau tartis dėl skyrybų abipusiu susitarimu. Man nepavyko. Jis pradėjo manipuliuoti vaikais, todėl man ir teko kreiptis į teismą“, - pasakojo ji.

Apie vaikus ir jų savijautą V.Štenger kalbėti nelinkusi: „Kol vaikai yra nepilnamečiai, aš nenoriu liesti tos situacijos ir jos komentuoti. Apie Edmundą irgi daugiau nieko nenoriu kalbėti, nes nieko gero apie jį pasakyti negaliu“.

„Kad jūs žinotumėte, kaip man visa tai nusibodo... Labai noriu, kad kuo greičiau pajudėtų skyrybų procesas. Deja, kol kas tai tik kalbos“, – portalui lrytas.lt dar 2013-ųjų sausį kalbėjo V.Štenger. Dar metais anksčiau Violeta savo sutuoktinio buvo žiauriai sumušta, iš jos atimta sūnaus globa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.