Vestuvės Katažiną Zvonkuvienę įkvėpė naujoms dainoms

Dainininkei Katažinai Zvonkuvienei (34 m.) praėjusi savaitė buvo itin įtempta. Prieš mėnesį atšokusi vestuves su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi (36 m.), atlikėja visa galva vėl pasinėrė į darbus.

Praūžus vestuvėms K.Zvonkuvienė pasinėrė į jai įprastus darbus: įrašinėjo naujas dainas, pozavo fotosesijose.<br>„FotoAlibi Photography“ nuotr.
Praūžus vestuvėms K.Zvonkuvienė pasinėrė į jai įprastus darbus: įrašinėjo naujas dainas, pozavo fotosesijose.<br>„FotoAlibi Photography“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 1, 2014, 7:48 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:31 AM

K.Zvonkuvienė visą savaitę intensyviai įrašinėjo kūrinius, kūrė jų klipus, pozavo fotosesijose.

Vis dėlto įtempta darbotvarkė nesutrukdė Katažinai dar kartą pasidžiaugti jau praeityje likusiomis vestuvėmis.

Tebegyvena vestuvėmis

Antradienį suėjo lygiai mėnuo, kai Katažina ir Deivydas tapo vyru ir žmona.

Šią progą paminėjo ne tik laimingoji pora, bet ir jų bičiuliai. Vienas Zvonkų šeimos bičiulis socialiniame tinkle pasidalino pirmojo jaunavedžių šokio įrašu.

K.Zvonkuvienė šoko nusiavusi aukštakulnius batelius ir ilgą vestuvinę suknelę iškeitusi į specialiai jaunųjų šokiui sukurtą trumpą sijonėlį. Puikiai nusiteikusi nuotaka susirinkusiems svečiams parodė, kad ne veltui prieš dvejus metus nugalėjo šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

Vis dar vestuvinėmis nuotaikomis tebegyvenantys Katažina ir Deivydas žiniasklaidai atskleidė, kokias gavo vestuvines dovanas. Pora neslėpė, kad daug dovanų atkeliavo vokeliuose.

Ši dovana praktiška – naujai šeimai tinka ir kelia mažai vargo svečiams, bet tikrai nėra romantiška ir originali.

D.Zvonkus neslėpė, kad į vokelius netelpančios dovanos dažniausiai yra įsimintinesnės.

Kaip vieną originaliausių vestuvinių dovanų jis vienareikšmiškai įvardino Arūno ir Ingos Valinskų padovanotą staigmeną – keptą šerną.

„Tarp mūsų svečių daug menininkų ir žmonių, turinčių lakią fantaziją, tad, kaip ir buvo galima tikėtis, gavome daug gražių ir net ironiškų dovanų, bet šerno tikrai nesitikėjome.

Nesu nei kada nors pats gavęs tokią dovaną, nei matęs, kad kas nors dovanotų. Čia gal buvo su mintimi, kad nepakišo kiaulės – pakišo šerną“, – juokėsi D.Zvonkus.

Prieštaringi kūriniai

Medaus kopinėjimą pasilikusi ateičiai K.Zvonkuvienė pasinėrė į solinių dainų įrašinėjimą. Vieną jų dainininkė skyrė savo mylimajam Deivydui.

„Praėjo lygiai mėnuo nuo laimingiausios mūsų gyvenimo dienos... Myliu tave!“ – paskelbdama apie naujausią kūrinį „Po vasaros dangum“ rašė K.Zvonkuvienė.

Romantiškos dainos vaizdo klipą sudaro akimirkos iš įrašų studijos ir Zvonkų vestuvių nuotraukos. Visiškai priešingą kūrinį Katažina pristatė penktadienį. Dainos „Nemoku meluot“ tekstas pasakoja apie dviejų žmonių jausmų dramas, santykių griūtį.

Ragina atsigręžti į jausmus

Abiem šioms dainoms muziką ir žodžius kūrė ne kas kitas, o D.Zvonkus.

„Norėjau ne saldžios dainos, o dramatiškos, apie išgyvenimus ir Deivydui mano norą pavyko įvykdyti su kaupu, – nusišypso K.Zvonkuvienė. Ji negaili komplimentų savo vyrui už kruopštumą, įsijautimą į kiekvieną naują kūrinį, jo idėją. – Daugelio porų gyvenime, kaip ir mano pačios, yra buvę ir melo, ir nepasitikėjimo, ir išdavysčių, o ši daina – tai žinutė žmonėms, kurie peržengę ribą baiminasi pasakyti tiesą.

Geriau karti tiesa negu saldus melas. Dainos tekstas – kaip tik apie tai: apie tą sunkią vidinę būseną, kai žmogus atsiduria kryžkelėje ir bando maskuotis, apsimesti ne tuo, kas yra.“

Atlikėja viliasi, kad šią dainą išgirdę žmonės atsigręš į tikruosius jausmus. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.