Vytautui Gapšiui dėl sumažėjusio svorio reikės naujų kostiumų

Pastaruoju metu užsukus į Seimą, dėmesį traukia net tik remontuojami Seimo kabinetai. Tam tikrų pasikeitimų galima pastebėti ir pačiuose Seimo nariuose. Pavyzdžiui, akivaizdžius pokyčius galima išvysti „darbiečio“ Vytauto Gapšio išvaizdoje. Juokais galima sakyti, kad taip V. Gapšys sumažino savo partijos svorį koalicijoje.

V.Gapšio išvaizdoje - akivaizdūs pasikeitimai.<br>Montažas.
V.Gapšio išvaizdoje - akivaizdūs pasikeitimai.<br>Montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 1, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 11:41 AM

Politikas yra numetęs nemažai svorio – kostiumas akivaizdžiai per laisvas, veidas sulysęs. Kas gi nutiko, kad V.Gapšys taip sulieknėjo? Ar kilogramus tirpdo iš naujo suliepsnojusi meilė savo žmonai Justei, o gal politiką slegia rūpesčiai?

V.Gapšys juokiasi – svoris nukrito susidomėjus sveika gyvensena, tačiau jis to nesureikšmina.

„Šiek tiek nukrito kilogramai. Pastaruoju metu daugiau sportuoju, turėjau laiko pačiam sau. Kiek tiksliai kilogramų nukrito, negaliu pasakyti. Vyksta svyravimai. Štai, po kelių mėnesių paklauskite paties – tada ir galėsiu pasakyti. Nežiūriu aš į tai labai rimtai“, – juokėsi V.Gapšys.

Jis pripažino, kad ir toliau mes svorį. Politiko išvaizdos pokyčius pastebi ir kolegos Seime: „Pastebi, tačiau aš nežinau ar tai komplimentai ar ne.“

Ką darys su krentančiais nuo kūno kostiumais – išmes į šiukšlyną ar ne – V.Gapšys dar nežino: „Gal kai ką pavyks atnaujinti, bet teks ir naujų įsigyti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.