Kristiną Ivanovą su gimtadieniu sveikino ir sesuo, ir mylimasis

Dainininkė, grupės „Magnit“ narė ir grožio studijos „Kristina“ įkūrėja Kristina Ivanova ketvirtadienio vakarą draugus ir artimuosius pakvietė į dvigubą šventę – jauna moteris bičiulių būryje paminėjo savo 27-ąjį gimtadienį ir grožio studijos vienerių metų gyvavimo sukaktį.

K.Ivanova su mylimuoju A.Broku.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
K.Ivanova su mylimuoju A.Broku.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 7:10 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 5:29 PM

Kristina gimusi rugsėjo 6-ąją, o studija duris atvėrė pernai, rugsėjo 4-ąją. Neprietaringa mergina netiki, kad gimtadienio švęsti iš anksto nederėtų – jai svarbiausia šventė. Ir ji turi būti graži.

Balta trumpa suknele ir kreminiais bateliais pasipuošusi mergina spindėjo grožį ir laimę. Į plaukus jai bičiulė, floristė Inesa įsegė ir mylimiausio merginos gėlių – baltų orchidėjų. Kristinos namuose visus metus žydi net 12 šių gėlių.

Kristina stebėjosi, kad dueto Elvyra Design ir Žanetos pasiūta suknelė jai tobulai tiko be nei vieno primatavimo! Šventinį rūbą mergina gavo tik gimtadienio puotos išvakarėse.

„Pati jaunystė, norisi tik švęsti ir švęsti! Studijai metukai taip pat buvo labai geri ir įdomūs – teko keisti ir verslo strategiją, kuri pasiteisino. Labai džiaugiuosi komanda, kuri yra labai profesionali. Ir šiai šventei makiažą ir šukuoseną man darė „Kristinos“ meistrai“, – pasakojo laiminga jubiliatė.

Studijos prieigose Kristinos svečių laukė ne tik gėrimai, bet ir spalvotos vaišės – gardūs ir žavūs keksiukai, tapę ir puikia šventės dekoracija.

Tarp daugybės sveikintojų, K.Ivanova džiaugėsi ir tėvų, sesers Natalijos Bunkės dėmesiu. Vakaro pabaigoje su didžiule puokšte raudonų rožių į mylimosios šventę atskubėjo ir prodiuseris Andrius Brokas. Vyras susirinkusius nustebino ir nauju įvaizdžiu - anksčiau jis plaukus buvo nusiskutęs, o dabar - atsiauginęs vešlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.