R. Mackevičius tiki, kad lietuviai Italijoje laimės „Porsche“

Artėjant žaidimo „Laimėk Porsche su Martini“ finalui, net tris kartus didėja galimybė, kad prabangiuoju „Porshe 911“ iš Italijos Monzos miestelio grįš lietuvis! Nors kovoje dėl išskirtinio automobilio dalyvauja dešimties valstybių atstovai, trigubai didesnius šansus laimėti turi tik Lenkija ir Lietuva. Mat mūsų šalyje žaidimą laimėjo ir į pasaulinį žaidimo finalą kartu su radistu, komisijos nariu Rolandu Mackevičiumi vyks Viktorija Varkavičiūtė, Vytautas Vasiliauskas ir Tomas Vytas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-05 16:02, atnaujinta 2018-02-09 17:54

R. Mackevičius neabejoja lietuvių pergale ir tikisi, kad sportinis automobilis jau netrukus riedės Vilniaus gatvėmis: „Dėl pagrindinio žaidimo prizo varžysis tie, kurie geriausiai pasirodė Lietuvoje. Jie jau yra geriausi. Žinau, kad viena iš užduočių bus kūrybinė, šioje srityje man sekasi puikiai ir padėsiu visiems dalyviams. Keliausime su šaunia kompanija, visi smagūs, linksmi. Manau, kad kiekvienas parsivešime gerų įspūdžių.“

Žaidimo „Laimėk Porsche su Martini” pradžioje ketinta išrinkti tik vieną finalininką, tačiau dėl didžiausio balsuotojų palaikymo iš dešimties dalyvavusių šalių Lenkijai ir Lietuvai suteikta teisė į didįjį finalą deleguoti po tris finalistus.

Italijoje finalininkai susirungs trijose rungtyse. Pirmoje jų bus išbandomas dalyvių kūrybiškumas, antroje laimės turintis geriausią reakciją, o trečiojoje paaiškės, kurio žaidimo dalyvio iškalba geriausia. Vos per vieną minutę kiekvienas finalininkas turės pasakyti kalbą, kuri įtiktintų komisijos narius, kad būtent jis turi laimėti „Porsche 911“ automobilį“. V. Varkavičiūtė, V. Vasiliauskas ir T. Vytas susirungs ne tik su kitų šalių atstovais, bet ir tarpusavyje. Pirmoji užduotis lietuvių lauks jau pirmąjį vakarą susipažinimo vakarėlyje.

Pasak V. Varkavičiūtės, ji jau žino, kuo yra pranašesnė už kitus finalininkus ir atskleidžia, kaip pratinasi prie ekstremalesnės aplinkos. „Esu labai ambicinga, drąsi, mėgstanti iššūkius asmenybė. Todėl dalyvavimas žaidime – lyg netikėta avantiūra, kupina įspūdžių ir naujovių. Keliavimas, naujos pažintys ir pojūčiai – puikus rutinos paįvairinimas. Visi finalistai puikūs ir verti didžiojo prizo, tačiau tikiu, kad sėkmė manęs neapleis,“ – sako V. Varkavičiūtė.

V. Vasiliauskas, sako, kad jo didžiausias ginklas finale bus paprastumas. „Esu įsitikinęs, jog kiekvienas dalyvaujantis yra vertas laimėti, vien dėl to, kad pateko į finalinį etapą. Niekada nesiekiau žiūrėti į žmones kaip į konkurentus. Kodėl esu vertas laimėti aš? Manau, dėl savo atkaklumo ir nenoro pasiduoti. Juk kiekviena svajonė prasideda nuo pergalės. Svarbiausia yra judėti savo užsibrėžto tikslo link, neatsigręžiant atgal ir nesidairant į tai, ką daro aplinkiniai, todėl galiu sakyti, jog didžiausias konkurentas būsiu pats sau,“ – sako V. Vasiliauskas.

T. Vytas sako, kad nugalėti didžiajame žaidimo finale ketina pasitelkdamas nuoširdumą. „Manau, jog esu vertas laimėti „Porsche 911“ automobilį, mano gyvenimo šūkis – „Sėkmė slypi požiūryje!“ Man geriausiai sekasi tada, kai viskas eina tiesiai iš širdies. Jeigu teks konkuruoti su Lietuvos atstovais, tai darysime nebent lenktynių trasoje. Nesijaučiu pranašesnis už kitus, nebent tektų groti arba važiuoti dviračiu – tuomet pranašumas – mano pusėje,“ – sako T. Vytas.

Pernai „Martini“ šventė 150-ties metų, o „Porsche“ – 50-ties metų jubiliejų. Taigi, abi šias kompanijas jungia kokybė, ilgaamžiškumas ir nekintančios vertybės. Primename, kad dėl kelionės į lenktynių sostinę Monzą varžėsi ne tik Rolandas Mackevičius, bet ir Gintarė Gurevičiūtė, Asta Valentaitė ir Jonas Gelžinis. Tačiau socialiniame tinklalapyje „Facebook, „Martini“ paskyroje radistui pergalę paskutinę akimirką išplėšė radisto gerbėjai. R. Mackevičius su Lietuvos atstovais į didįjį žaidimo „Laimėk Porsche su Martini“ finalą išvyksta jau rugsėjo 5 dieną. Būkite atsakingi, nevairuokite išgėrę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.