Seimo nario N. Puteikio žmona vestuvinį žiedą vyrui movė lovoje

Penkiasdešimt – tiek antradienį sukako Seimo nariui Nagliui Puteikiui. Jo žmona, Jūrų muziejaus atstovė spaudai Nika Puteikienė šia proga vyrui paruošė dvi staigmenas.

Seimo nario N. Puteikio žmona N.Puteikienė yra Jūrų muziejaus viešųjų ryšių specailistė.<br>S.Purytės nuotr.
Seimo nario N. Puteikio žmona N.Puteikienė yra Jūrų muziejaus viešųjų ryšių specailistė.<br>S.Purytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Sep 5, 2014, 7:42 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:51 PM

Pirmoji – šokoladinis jos keptas tortas, kuris smaližius varo iš proto. Saldumyną moteris iš Klaipėdos vežė į Vilnių, į vyro šventę vienoje sostinės kavinėje. Antroji – vestuvinis žiedas, kurį prieš dešimtmetį iš N.Puteikio pavogė gatvės vagišiai.

„Nežinojau, kokio dydžio žiedas jam tinka. Nupirkau iš akies. Ketinau naktį slapčia pamatuoti, mat norėjau padaryti staigmeną“, - planais dalijosi N.Puteikienė.

Tačiau staigmeną sugadino budrus N.Puteikio miegas. Vyras prabudo, kai žmona ryte movė jam žiedą. „Kai pamačiau, kad nepavyko, paprašiau vyro, kad užsimerktų“, - šypsojosi viešųjų ryšių specialistė.

Pasirodė, kad žiedas per didelis, tad N.Puteikienė kartu su vyru grįžo į juvelyrikos parduotuvę ir pakeitė žiedą mažesniu.

Pora susituokusi 22 metus. Žiedą N.Puteikis prarado prieš dešimtmetį Klaipėdos senamiestyje, kai iš jo pavogė piniginę, laikrodį, vestuvinį žiedą.

Antradienį sulaukęs 50-ies, gimtadienį Seimo narys šventė penktadienį vakare. Į kavinę Vilniaus centre jis pasikvietė artimiausius draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.