Linas Adomaitis dėmesiu apipylė likimo nuskriaustus mažuosius

Šeštadienio rytą Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namų gyventojų veidus puošė šypsenos - mažuosius džiugino dainininko Lino Adomaičio dėmesys, Andros Kavaliauskaitės pasaka „Jūrų arkliuko Ko meilė“.

Lino Adomaičio labdaros ir paramos fondas Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namams nuvežė pasaką-spektaklį ir kitų dovanų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Lino Adomaičio labdaros ir paramos fondas Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namams nuvežė pasaką-spektaklį ir kitų dovanų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2014, 12:11 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:46 PM

Pasakos dvi ištraukos atgyja mini spektakliukuose, kuriuose veikia tam specialiai sukurtos lėlės. Kad šioms būtų jauku keliauti pas vaikus, sukurti ir tik joms skirti nameliai.

Taip Lino Adomaičio labdaros ir paramos fondas pradėjo kilnią misiją – drauge su A.Kavaliauskaite ir jos mokinių trupe organizuos keliones į daugelį Lietuvoje esančių kūdikių ir vaikų namų. Planuojama aplankyti kone 20 globos įstaigų.

Misijos esmė – nuvežti likimo nuskriaustiems mažutėliams šilumą, draugystę, CD pasaką su ypač gražiai Boženos Gaidamovič iliustruota knygute ir spektaklį „Jūrų arkliuko Ko meilė“.

Mažiesiems skirtuose lauknešėliuose taip pat gulėjo spalvinamos iliustracijos, pieštukinės, spalvoti pieštukai ir kitos šiltos dovanėlės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.