Verslovų vestuvių puota „Pirklių klube“ prilygo madų šou

Šeštadienio popietę Vilniuje įvyko vienos ilgiausiai lauktų – net 22 metus – vestuvių. Šv. Kazimiero bažnyčioje auksus sumainė dizainerė Ramunė Piekautaitė ir verslininkas Kęstutis Verslovas. Prabangią vestuvių puotą pora surengė rūmuose įsikūrusiame „Pirklių klube“.

Vestuvių puotos svečiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vestuvių puotos svečiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2014, 8:33 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:39 PM

Netrukus po bažnytinės ceremonijos ryškiausios šalies asmenybės, nešinos gėlėmis ir dovanomis, skubėjo į „Pirklių klubą“.

Išsipusčiusios damos traukė praeivių, kurių šį saulėtą Sostinės dienų savaitgalį apstu, žvilgsnius. Žėrinčiais apdarais, žemę šluojančiomis suknelėmis ir įspūdingais kailiais pasipuošusios dailiosios lyties atstovės atrodė tarytum ką tik nulipusios nuo podiumo.

Pati Ramunė Piekautaitė-Verslovienė į puotą atvyko tebevilkėdama vestuvinę suknią. Ją dizainerė susikūrė pati. Moteris savo didžiajai gyvenimo šventei pasirinko prabangią, ilgą ir plačią standaus audinio suknelę.

Antikvarinių perlų spalvos nuotakos apdaras, pasiūtas iš satino, dekoruotas perlais ir kristalais pavertė Ramunę tikra karaliene.

Iškart po šventės jaunavedžiai vėl kibs į darbus - tradicinio medaus mėnesio jie atsisakė. Anot jų, ruduo yra pats darbingiausias metas, tad kelionė gali ir palaukti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.