Gimtadienio dovanos Alesiai Mačiulis – brangenybės ir namas

Galima sakyti – iš po žemių iškastas juvelyrikos namų „Tiffany“ papuošalas. Ir tvirtai ant žemės stovintis tikras namas. Tokiomis dovanomis savo žmoną Alesią Mačiulis 36-ojo gimtadienio proga apipylė vyras verslininkas Romualdas Mačiulis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-09 20:01, atnaujinta 2018-02-09 16:57

Žavingi netikėtumai prasidėjo nuo pat ryto.

„Taip, kaip gali būti tik svajonėse...“ - sakė Alesia.

Nubudusi rytą po pagalve ji rado kruopštaus juvelyrikos meistrų darbo papuošalą su auksiniais rakteliais.

Romualdas sakė, kad teko pasistengti dėl puošmenos – jos taip paprastai nenueisi ir nenusipirksi. Siųsti „Tiffany“ tokių brangenybių irgi neketino. Padėjo verslininko draugai.

Nespėjus Alesiai atsigauti nuo susižavėjimo, su gėlėmis grįžo vyras.

Pora nuvyko į restoraną „Stebuklai“ papusryčiauti – nes būtent ten Alesiai pasipiršo Romualdas. Po to jiedu vyno parduotuvėje išsirinko šampano vakarui. A.Mačiulis rašo apie maistą savo tinklaraštyje „laimesskonis.lt“, tad jai tai daryti ir malonu, ir paprasta.

Taip jau sutapo, kad po pietų jiedu buvo pakviesti į naujos kulinarinės laidos filmavimą – pakvietė konditerė Jekaterina Buldakova. Nedaug kas žino, kad ji, pasak poros, gamina geriausius šalyje „bučinukus“ arba „macaroons'us“, kurių Mačiuliai kai kada užsako iš karto šimtą.

„Tiffany“ raktelių simbolis moterį lydėjo visą dieną ir tik vakare jis virto kūnu – Romualdas žmonai pranešė apie tai, kad dovanoja namą. Pastatas gražioje vietoje, šalia Neries upės – Alesia ne kartą pro šalį važiuodama grožėjosi tomis apylinkėmis.

Pora augina sūnų ir dukrą iš pirmos Romualdo santuokos, tad šeimoje jau buvo kalbų apie tai, kad metas keltis iš buto, koks jis erdvus būtų, į namą. Šalia naujojo namo – daug erdvės, įrengta puiki vaikų žaidimų aikštelė – bus smagu keturmečiui Richardui ir dvejų su puse metų Victoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.