D. Rinkevičienė aistrą kulinarijai malšina tik ekrane

Jau šį trečiadienio vakarą 20.25 val. LNK kanale startuos naujas lietuviškas serialas „Gyvenimo receptai“, kuris kuriamas pagal tarptautinį Lenkijos televizijos TVN formatą „Przepis na życie”.

D.Rinkevičienė prisipažįsta - kulinarijos eksperimentams negali skirti daug laiko.
D.Rinkevičienė prisipažįsta - kulinarijos eksperimentams negali skirti daug laiko.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2014, 3:51 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:46 PM

Premjeriniame seriale tikrą kulinarijos virtuozę vaidinanti aktorė Donata Rinkevičienė išgyvens ne vieną gyvenimo mestą smūgį: per 16-ąsias vedybų metines ją dėl kitos moters paliks vyras, tad ji viena turės toliau kabintis į gyvenimą.

„Mano vaidmuo išties spalvingas. Žinot, sakyčiau, kiekvienas filmo ar serialo scenarijus yra kuriamas iš gyvenimiškų situacijų. Tikrai manau, kad bet kurioje pasaulio šalyje, bet kurioje šeimoje gali taip nutikti“, - svarstė žinoma aktorė. Donata prasitarė, kad susigyventi su vaidmeniu buvo tikras iššūkis. Įsijausti į personažą ir tinkamai perteikti emocijas, Donata, sako, be režisieriaus pagalbos nebūtų sugebėjusi. „Kartais atrodydavo, kad nebesugebėsiu, neatliksiu darbo tinkamai. Bet po to susiimi, pasikalbi su komanda ir vėl grįžti į savas vėžes“, - prisiminė ji.

Donatos vaidmuo į asmeninį moters gyvenimą atnešė daug šiltų emocijų. Seriale Donata – tikra virtuvės karalienė, kuri puikiai išmano visas maisto gaminimo subtilybes. Tačiau, pasirodo, realiame gyvenime – viskas kitaip.

„Aš esu iš tų moterų, kurios prie puodų stengiasi praleisti kuo mažiau laiko. Juk yra ir kitų darbų... Mūsų vaikai dar tokio amžiaus, kad juos reikia ir nuvežti, ir parvežti, ir filmavimai, kiti reikalai. Maisto gaminimas gaunasi toks paskubomis, kuo lengvesniais receptais pasikliaujant. Tačiau aš jokiu būdu nesmerkiu tų moterų, kurios pasirinko kitokį gyvenimo būdą, kurioms patinka gaminti, ieškoti naujų skonių", - sako Donata.

Aktorė džiaugėsi, kad filmavimuose sužinoti nauji patiekalai – padažai ar sriubos - puikiai pritapo ir asmeniniame Rinkevičių gyvenime. „Kad jūs žinotumėt, kokią skanią moliūgo sriubą virsiu seriale. Pamatysit!“, - šelmiškai prieš premjerą šypsojosi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio