E. Žičkų sujaudino pažintis su dainininke L. Fabian

Praėjusi vasara LRT televizijos laidos „Gyvenimas” vedėjui Edvardui Žičkui nepagailėjo įdomių kelionių, kvapą gniaužiančių nuotykių ir nepamirštamų pažinčių.

Su populiaria atlikėja L.Fabian E.Žičkus pasijuto lyg su gera bičiule.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Su populiaria atlikėja L.Fabian E.Žičkus pasijuto lyg su gera bičiule.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-10 11:37, atnaujinta 2018-02-09 16:52

„Kartais pakanka kelių minučių, kad suprastum, jog žmogus, kurio nuostabia vaidyba, puikiais sportiniais pasiekimais ar dainomis visada žavėdavaisi, iš tikrųjų nėra nei malonus, nei įdomus pašnekovas, – prisipažįsta Edvardas, per penkiolika metų trunkančią žurnalisto karjerą sutikęs nemažai pasaulyje pripažintų žvaigždžių. – O kartais iš susitikimo nieko nesitiki, bet lieki sujaudintas iki širdies gelmių.” Būtent taip nutiko ir susipažinus su garsiausia belgų kilmės dainininke Lara Fabian. „Daugybė prestižinių muzikos apdovanojimų, daugiau kaip dvidešimt milijonų visame pasaulyje parduotų įrašų ir tūkstančiai gerbėjų koncertuose – Lara išties turi kuo didžiuotis. Tačiau ji visai nepanaši į įnoringas scenos žvaigždes. Nors kalbėjomės prieš kameras, jaučiausi taip, tarsi tai būtų ne interviu, o pokalbis su miela bičiule. Lara kelis kartus pakartojo, kad yra paprasta moteris, kuri tuo metu, kai kiti sėdi biuruose, dirba fotosesijose, įrašų studijose ir koncertų salėse”, – pažintį su nuostabaus lyriško balso savininke prisimena E.Žičkus. „Nuo pat mažens buvau įsitikinusi, kad esu dainininkė. Kai penkerių metų tėtis mane pataisė: „Tu tik nori tapti dainininke”, aš neabejodama atrėžiau: „Ne, tėti, aš esu dainininkė”. Visada sakau, kad ne aš pasirinkau muziką, o ji mane. Tiesiog neturėjau kitos išeities – ji lydėjo mane kiekviename žingsnyje, – stiprybe žavi smulkutė moteris. – Tačiau tam, kad pasiekčiau tai, ką dabar turiu, reikėjo labai daug dirbti ir daug ko atsisakyti. Buvo momentų, kai nebemačiau prasmės nei dainuoti, nei gyventi.” Lara su Edvardu buvo itin atvira – papasakojo, kas padėjo išgyventi tragišką sužadėtinio žūtį ir atskleidė, kaip gyvena, kai po koncertinių turų grįžta namo.

Jaudinanti angeliško balso savininkės Laros Fabian istorija laidoje „Gyvenimas” – jau trečiadienį, 18.50 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.