Žinomų tėvelių atžalos paragavo proginių drabužių modelių duonos

Antradienio vakarą sostinėje duris atvėrė naujas puošnių ir stilingų vaikiškų drabužėlių salonas „Angelo Kids“. Parduotuvės atidarymas sukėlė nemažą sumaištį žinomiems tėveliams ir jų vaikučiams, mat mažieji tą vakarą tapo modeliais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-10 09:20, atnaujinta 2018-02-09 16:54

Drauge su garsenybių atžalomis naują „Angelo Kids“ proginių drabužių kolekciją demonstravo ir Danutės Elzbergienės-Petrauskas vadovaujamos studijos „Mažoji Mis“ auklėtiniai.

„Išskirtinis mūsų parduotuvės bruožas - Krikštynų linija, sukurta ir pagaminta lietuvių kūrėjų“, - sakė „Angelo Kids“ vadovė Živilė Morkūnaitė-Pargaliauskienė.

Į renginį atvyko šokėjai Viktorija Engelgardt-Bajor ir Vytautas Mackonis verslininkė Erika Jablonskė, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, teisininkė Dainė Baumilė, operos solistė Kristina Zmailaitė-Seilienė, aksesuarų kūrėja Agnė Byčiūtė-Jankauskienė su šeimomis.

Nuotaikingą šeimyninį vakarą vedė dainininkė Rūta Lukoševičiūtė, magiškus triukus demonstravo iliuzionistas Mantas Wizard. Ypatingą vakaro atmosferą kūrė popdainavimo studijos „Hey!“ solistės.

Vakaro metu svečiai apžiūrėjo ne tik naują „Angelo Kids“ drabužių kolekciją, bet ir išskirtinį salono interjerą bei vienetinius Provanso stiliaus baldus, sukurtus žinomos dizainerės Daivos Urbonavičiūtės. Renginio pabaigoje buvo skanaujamas specialiai šiai šventei „AJ Šokolado“ konditerių sukurtas gurmaniškas tortas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.