Lenktynininko žmona Asta Jonušienė subūrė vairuojančias moteris

Metas nustoti piktintis vairuojančiomis moterimis. Šiandien Vilniuje, Plytinės kartodrome, įvyko Vairuojančių moterų asociacijos naujų narių krikštas. Moterys ne tik smagiai leis laiką, bet ir tobulins savo vairavimo įgūdžius. Tą savo žmonai, Vairuojančių moterų asociacijos prezidentei Astai Jonušienei pažadėjo jos vyras, garsus lenktynininkas Darius Jonušis.

Grupės „69 danguje” narės (iš kairės): Nijolė Pariegytė, Karina Krysko-Skambinė ir Ingrida Martinkėnaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Grupės „69 danguje” narės (iš kairės): Nijolė Pariegytė, Karina Krysko-Skambinė ir Ingrida Martinkėnaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2014, 7:45 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:59 PM

„Nesvarbu kokią transporto priemonę vairuojate – mažą ar didelį automobilį, seną ar naują, prašmatnų, o galbūt kuklų. Svarbu, kad tvirtai laikote gyvenimo vairą ir žinote, į kurią pusę norite sukti. Visas vairuojančias moteris raginu – burkimės, vienykimės, juk kartu galime nuveikti tiek daug prasmingų darbų“, - sakė Vairuojančių moterų asociacijos prezidentė A.Jonušienė.

Plytinės kartodrome įvyko išskirtinė naujų narių inauguracijos šventė, kuri vyko kartu su teisėsaugininkų klubo „Warriors“ baikeriais.

Tai buvo žavinga galimybė pasigrožėti „Harley Davidson" motociklais, pasimėgauti įvairiais prizais bei siurprizais. Šventės akcentas - įspūdingas pasaulio vicečempiono, motoakrobato Arūno Gibiežos, kitaip žinomo kaip ARAS, Arasfreestyle pasirodymas.

Renginio vakarėlis - „after party - rengiamas kartu su grupės „69 danguje” pasirodymu „Grand Club Lietuva" klube.

Po smagaus „Racing Ladies“ prisistatymo vakaro, kurio metu buvo suorganizuotos kartingo varžybos bei praūžusių 1000 km lenktynių, kuriose tai pat buvo skiriamas išskirtinis dėmesys joms, asociacijos veikla susidomėjo nemažai veiklių moterų bei šou pasaulio atstovių.

Lietuvos vairuojančių moterų asociacijos tikslas – suburti, suvienyti vairuojančias moteris bendravimui ir patirties sklaidai, skatinti dailiosios lyties užimtumą, organizuoti švietėjišką veiklą eismo saugumo srityje, tobulinti vairavimo įgūdžius, atstovauti, o esant reikalui ir ginti vairuojančių moterų interesus.

Vairuojančių moterų asociacijos nare gali tapti kiekviena 18 metų sulaukusi, Lietuvoje gyvenanti moteris. Išsilavinimas, gyvenamoji vieta ar šeiminė padėtis visai nesvarbi. Svarbu, kad esate vairuojanti, ar norinti išmokti vairuoti, esate aktyvi, norinti mokytis, tobulėti, įdomiai leisti laiką bendraminčių būryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.