Virtuvės žvaigždė D. Praspaliauskas gatvėje dalijo dešrainius

Garsusis virėjas, į kurio restoraną patekti sudėtinga, pradėjo prekiauti dešrainiais?! Panašu, bet ne tai. Bistro „Pirmas dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas sekmadienį skyrė labdaringai veiklai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2014, 5:26 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:51 PM

Kartu su Danijos prekybos rūmų atstovais Vilniaus centre jis rinko lėšas vėžių sergančių vaikų fondui („The Kids Cancer Foundation“).

Deivydas nebūtų garsus virtuvės meistras – kad ir ne nuo nulio jo gaminti, bet dešrainiai buvo gardūs. Kaip ir limonadas bei dzūkiška obuolienė su kadagio uogomis. Pastarosios sostinėn atgabeno Druskininkų viešbučio „Velvetti“ vadovas Remigijus Žižys. Mat Deivydas šio viešbučio restorane irgi gamina savo virtuvės šedevrus ir labai susidraugavo su komanda.

Danija – ta šalis, kurioje D.Praspaliauskas mokėsi ir siekė karjeros, štai kodėl jis iki šiol bendradarbiauja su Lietuvoje esančios šios šalies atstovybe. Jis taip įsitraukė į Vėžiu sergančių vaikų fondo veiklą, kad ketina prisidėti prie spalio 23-iąją rengiamos labdaringos grandiozinės vakarienės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.