Šalies grietinėlė plūdo į naują pasilinksminimo vietą viešbutyje

Trečiadienio vakarą pačioje sostinės širdyje duris atvėrė baras „Dream bar“. Naują pasilinksminimo vietą įkūrė prabangaus ir prestižinio viešbučio „Stikliai“ bendraturčiai Romas Zakarevičius, Ana ir Aleksandras Ciupijai.

Iš kairės: Mantas Petruškevičius, Žilvinas Grigaitis, Danguolė Stachura, Ramunė ir Kęstutis Verslovai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Iš kairės: Mantas Petruškevičius, Žilvinas Grigaitis, Danguolė Stachura, Ramunė ir Kęstutis Verslovai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2014, 10:02 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:42 PM

Verslininkų trijulė asmeniškai pasitiko kiekvieną garsenybę, atvykusią į elegantišką baro atidarymo vakarėlį. Būtent pramogų pasaulio ir verslo elitui buvo suteikta proga pirmiesiems įvertinti baro interjerą, maistą ir gėrimus.

Į jį atvykusių svečių akys krypo į specialiai šiai progai iš užsienio atvežtus naujausio modelio „Rolls-Royce“ automobilius.

Rengiant vakarėlį pasistengta, kad net norint nebūtų galima rasti priekaištų. Štai net padavėjos kokteilių baro svečius pasitino pasipuošusios garsiausio Lietuvos dizainerio Juozo Statkevičiaus išrinktais madingais rūbais. Juos dizaineris kartu su A.Ciupij išrinko drabužių parduotuvėje „Zara“.

Maža to, išskirtinės šventės metu buvo pristatoma supermodelio Kristinos Tučkutės lūpų kosmetikos „Shh.. it's secret... by Kristina Tuckute“ nauja linija „4 seasons collection“, kurią sudaro spalvos rudens, žiemos, pavasario ir vasaros sezonams.

Naujas kokteilių baras atsidarė dar XVI amžių menančiame pastate. Čia pat įsikūręs ir „Stiklių“ viešbutis.

„Dream bar“ išsiskiria iš kitų prabangiu interjeru bei apšvietimu, aukštos klasės aptarnavimu – klientais rūpinasi tarptautinio pripažinimo sulaukę barmenai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.