Seimūnė A.M. Pavilionienė vasariškų rūbų spintoje dar neslepia

Rugsėjo 10-ąją po vasaros atostogų pailsėję Seimo nariai grįžo į darbą. Į pirmąjį rudens sesijos posėdį rinkosi pasipuošę politikai, kai kurie – įdegę ir atsikvėpę.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė

Sep 17, 2014, 6:40 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 5:46 PM

Daugelis šventiškai nusiteikusių Seimo moterų pasirinko mėlyną spalvą – jūros mėlio kostiumėlius, palaidines ar aprangos detales. Mėlynus drabužius, žinodamos, kad su šia spalva niekada neprašaus pro šalį, vilkėjo Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, Irena Degutienė, Ona Valiukevičiūtė, Dangutė Mikutienė.

Ryškesne spalva išsiskyrė jaunoji seimūnė Agnė Bilotaitė – ji dėvėjo ryškiai rožinį drabužį. Raudonu švarkeliu ir ilgu juodu sijonu pasipuošė Seimo narė Aurelija Stancikienė.

Vis dėlto bene labiausiai kolegas nustebino seimūnės Marija Aušrinė Pavilionienė, Milda Petrauskienė ir Raminta Popovienė.

Posėdžių salėje šalia susėdusios trys Seimo narės priklauso Socialdemokratų partijos frakcijai. Moterys savo drabužių spalvomis sudarė lietuviškąją trispalvę – R.Popovienė vilkėjo geltoną švarką, M.Petrauskienė išsiskyrė žalia suknele, o M.A.Pavilionienė spindėjo raudonu kostiumėliu.

„Mano kostiumėlis ne raudonas, jis sodriai oranžinis. Ar toks buvo sumanymas? Ne, tai atsitiktinumas. Visos esame nusiteikusios dar vasariškai ir nenorime rinktis tamsių drabužių“, – „Stiliui“ sakė politikė Marija Aušrinė.

Dar prieš posėdį, kai susirinko į frakciją, M.Petrauskienė pastebėjo savo ir kolegių drabužių spalvas. Atsitiktinai trispalvės spalvomis apsirengusios moterys čia pat nutarė, kad savo apranga pagyvins salę, ir susėdo greta.

„Kai atėjome į salę ir ėmė spragsėti fotoaparatai, mes ir pačios supratome, kad esame lyg trispalvė. Tikrai buvo malonu“, – sakė Marija Aušrinė.

Moteris itin daug drabužių darbui neturi, todėl kaskart apmąsto, ką apsivilks į darbą, kokius aksesuarus priderins. Mūvinčios džinsais jos Seime neišvysime niekada, tačiau jei šalta, dažniau žiemą, politikė renkasi kelnių kostiumą.

„Negaliu visąlaik vaidinti damos – kartais reikia pasirūpinti ir šiluma bei sveikata“, – šypsojosi Seimo narė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.