Šokėja Iveta Lukošiūtė nebeslepia draugystės su regbio žvaigžde

Amerikoje ir Didžiojoje Britanijoje išgarsėjusi lietuvių šokėja Iveta Lukošiūtė (34 m.) patvirtino, kad su regbio žvaigžde Thomu Evansu (29 m.), su kuriuo ji šoka BBC1 televizijos projekte, ją sieja romantiški jausmai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 4:46 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 9:33 AM

„Jis išskirtinis žmogus. Atvirai kalbant, jis man buvo patrauklus nuo pat pradžių, o susipažinusi artimiau supratau, kad jo asmenybe žaviuosi dar labiau nei jo išvaizda“, – britų naujienų portalui dailymail.co.uk sakė I.Lukošiūtė.

Gražuolė prisipažino, kad buvo labai laiminga, kai sužinojo, kad šokių projekte jos partneris bus būtent Thomas.

„Man labiausiai pasisekė su Thomu. Visos norėjo Thomo, o jį į partnerius gavau aš. Kuo geriau imu jį pažinti, tuo labiau esu tikra, kad jis yra geriausias. Thomas yra tas vaikinas, kurio aš norėjau nuo pat pradžių“, – kalbėjo Iveta.

Nors ant parketo Thomas ir Iveta kartu sukasi dar tik keturias dienas, pora jau pajuto ryšį, jiems neiškyla didelių problemų.

„Mes su Thomu juokiamės lyg pamišę nuo pat pirmos dienos. Mes daug kalbamės apie mūsų šeimas ir jis jau daug žino apie manąją. Mes jau dabar turime daug bendrų dalykų. Mes esame labai atviri vienas kitam“, – patikino I.Lukošiūtė.

Yra tik vienas dalykas, kurio pora neaptarinėja – Th.Evanso buvusios merginos, aktorės ir modelio Kelly Brook. Su ja regbio žvaigždė išsiskyrė praėjusių metų pradžioje.

„Aš nieko nežinau apie K.Brook. Aš į tai neįsitraukiu. Mes nekalbame apie buvusius santykius“, – pastebėjo lietuvaitė.

„Thomo puikus kūnas. Jis turi gerą išvaizdą, jis turi gerą kūną. Jis turi potencialo, bet taip pat jo labai graži asmenybė. Mane labiausiai žavi tai, kad jis visai nėra tuščiagarbis. Jie niekada nežiūri į veidrodį“, – pasakojo Iveta.

Ilgakojė gražuolė patikino, kad per šokių konkursą nė neketina naudotis partnerio puikia išvaizda vien tam, kad sulauktų kuo daugiau televizijos žiūrovų palaikymo.

I.Lukošiūtė prabilo apie savo santykius su Th.Evansu po to kai regbio žvaigždė viešai pavadino Ivetą patrauklia moterimi. Be to, pora kartu dalyvavo labdaringoje vakarienėje Londone.

Šokių šou, kuriame dalyvauja ir Lietuvoje užaugusi I.Lukošiūtė, BBC1 pradės rodyti nuo penktadienio, rugsėjo 19 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.