Biuro gražuolė: pergalė konkurse paskatino siekti naujų tikslų

Įsibėgėjo septintus metus organizuojamas konkursas „Biuro gražuolė“. Praeitų metų nugalėtoja Ineta Dubenčiukaitė sako, kad jai laimėtas konkursas – tai dar vienas gyvenimo epizodas, kuris atnešė daug gražių emocijų ir naujų patirčių.

Konkursą „Biuro gražuolė“ laimėjo Ineta Dubečiukaitė.<br>D.Kanapecko nuotr.
Konkursą „Biuro gražuolė“ laimėjo Ineta Dubečiukaitė.<br>D.Kanapecko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 2:58 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:19 AM

„Tai buvo mažas įrodymas sau, suteikęs dar daugiau pasitikėjimo savimi ir stimulo nesustoti siekiant mažesnių ar didesnių tikslų tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Po konkurso dėmesio iš aplinkinių sulaukiau keliskart daugiau. Prisiminė ir sveikino seni draugai, atsinaujino bendravimas su buvusiais bendradarbiais, bendramoksliais, studijų bičiuliais“, – sako „Biuro gražuolė 2013“, Ineta Dubenčiukaitė.

UAB „Creditinfo Lietuva“ verslo klientų aptarnavimo vadybininke dirbanti moteris sako, kad konkursas įtraukia ne tik pačią dalyvę, tačiau ir draugus, kolektyvą.

„Dalyvauti rekomenduoju toms merginoms, kurios vis dar turi slaptą svajonę sudalyvauti grožio konkurse. Sakoma „Svarbiausia dalyvauti, o ne laimėti“, o aš sakau „Dalyvauk, kad laimėtum!”, tad kodėl gi nepabandžius ir Tau! Merginos, įrodykite, kad ne tik dideli darbai, bet ir gražūs žmonės puošia Lietuvos įmones“, – pasakoja I. Dubenčiukaitė.

Konkursas „Biuro gražuolė 2014“ vyksta verslo naujienų portale VersloSavaite.lt. Dalyvėms tereikia atsiųsti savo nuotrauką, kurioje atsispindėtų jų darbo vietos tematika. Nugalėtojas renka portale balsuojantys žmonės ir vertinimo komisija. Pagrindiniai konkurse dalyvaujančių įmonių darbuotojų fotografijų vertinimo kriterijai yra biuro stilius, asmeninis dalyvės žavesys, nuotraukos idėja ir originalumas.

Konkurso nugalėtojai atiteks profesionali asmeninė fotosesija, kurioje ją papuoš stilistai. Prizo steigėjas – pagrindinis konkurso rėmėjas – prekybos miestelis „Urmas“. Nugalėtojai taip pat atiteks 500 litų vertės kosmetikos gaminių krepšelis iš e-pirklys.lt, 100 eurų vertės parfumerijos rinkinys iš salono SCENT BAR.

Jos atstovaujama įmonė gaus 5000 litų vertės čekį savo reklamai portale VersloSavaite.lt ir „Saugaus darbo centro“ 500 litų vertės konsultaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.