Radijo laidų vedėjai prekybos centre skleidė gerą nuotaiką

Lietingą rudens dieną Vilniaus prekybos centro „AKROPOLIS“ lankytojus bei darbuotojus stebino bei gerą nuotaiką dalino šimtais ryškiai geltonų balionų apsiginklavusi radijo stoties „Radiocentras“ laidų vedėjų komanda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 6:01 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:15 PM

Dažnas lankytojas šypsena užsikrėtė iš karto, visai čia pat, o ne radijo eteryje, išgirdęs puikiai pažįstamus balsus, tariančius „Įsijunk gerą nuotaiką!“. Vytenis Sinkevičius, Simas Stankus, Saulius Jansonas bei Giedrė Renevė bendrauti su savo klausytojais visą popietę skyrė neatsitiktinai.

„Jau nuo rugsėjo vidurio „Radiocentras“ Vilniuje ir jo apylinkėse transliuoja nauju dažniu – 89.6 FM. Naujas, galingesnis dažnis mūsų klausytojams leis kokybiškiau ir geriau girdėti mūsų programą. Galima drąsiai teigti, kad dabar Vilniuje būsime dar arčiau savo klausytojų“ – sako „Radiocentro“ programų direktorius Donatas Bučelis.

Per keletą valandų buvo išdalinta šimtai ryškiai geltonų balionų ir užfiksuota kelis kartus daugiau nuoširdžių bei šiltų šypsenų. Radijo laidų vedėjai buvo pastebėti ne tik prekybos centro koridoriuose, bet ir kino teatre, kavinėse, parduotuvėse, ir net suaugusiems skirtų prekių parduotuvėje, kur nepasikuklino įsmukti rytinės „Radiocentro“ laidos vedėjas Vytenis Sinkevičius.

Dar daugiau geros nuotaikos, kurios kartais taip trūksta lietingą lietuvišką rudenį, radijo laidų vedėjai pažada savo klausytojams kasdien „Radiocentro“ eteryje visoje Lietuvoje, o Vilniuje nuo šiol ir naujuoju dažniu – 89.6 FM.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.