Didžiausia „Lošėjo“ premjeros žvaigždė - O. Mekas duktė Talula

Trečiadienį per režisieriaus Igno Jonyno filmo „Lošėjas“ premjerą visų svečių akys krypo į aktorę ir režisierę Ooną Mekas. Ir visai ne dėl to, kad ši šventei pasipuošė stilinga raudona suknele - Oona į premjerą atvyko kartu su pusės metukų dukryte Talula ant rankų.

Oona Mekas su dukra Talula.<br>D.Umbraso nuotr.
Oona Mekas su dukra Talula.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 8:58 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 7:26 PM

Mažylė žmonių apsupty jautėsi puikiai ir net šypsojosi fotografams.

„Jai labai patinka fotografuotis”, - juokėsi Oona.

Apskritai, Talula visos šventės metu buvo itin rami ir besišypsanti. Mergaitė kuo puikiausiai jautėsi net tuomet, kai filmo pristatymo metu mamą ant scenos galėjo matyti tik iš tolo.

Talula dalyvavo net premjeros dūzgėse. Patogiai įsitaisiusi nešyklėje mergaitė ramiai sau snaudė - net vakarėlio triukšmas jos nepajėgė pažadinti.

Faktas, kad vos pusės metukų Talula pasirodė filmo premjeroje, nenustebino O.Mekas bičiulių. Ji visada kartodavo, kad nori, jog jos vaikai augtų apsupti meno ir žmonių.

„Noriu, kad mano duktė augtų panašiai, kaip buvau auginama aš – nuo mažų dienų apsupta kultūros, kelionių, muzikos, knygų, poezijos, meno ir, svarbiausia, – meilės.

Su Scottu kartu esame penkerius metus. Nors mes nesusituokę, jaučiamės įsipareigoję vienas kitam ne mažiau nei sutuoktiniai. Mažylę auginsime kartu”, – naujienų portalui lrytas.lt yra sakiusi O.Mekas.

Oona – amerikietiškojo avangardo kino krikštatėviu vadinamo režisieriaus Jono Meko duktė. Ji I.Jonyno filme atliko vieną pagrindinių, Ievos, vaidmenų. Ji filme – Vincento (akt. Vytautas Kaniušonis) mylimoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.