Į kvepalų pristatymą „Mis Lietuvą 2014“ Agnę atlydėjo mylimasis

Greičiausiai dar niekada Vilniaus kino teatras „Forum Cinemas Vingis“ nedvelkė kvepalais, o ne kukurūzų spragėsiais. Įmonių grupė „Kristiana“ savo klientus pakvietė į naujo aromato „Guerlain L‘Homme Ideal“ pristatymą būtent kino teatre.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 9:04 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:17 PM

Ir parengė dovaną – ne tik naujieną apie kvepalus, bet ir išankstinę režisieriaus Igno Jonyno filmo „Lošėjas“ premjerą.

Visa susišaukia, nes „Guerlain“ kvapų kūrėjai teigia, kad idealūs vyrai neegzistuoja. Priešingai nei kvepalai, kuriuos rasti idealius tikrai įmanoma – kad ir „Guerlain L‘Homme Ideal“, kuriais pasikvėpinęs vyras taps arti tobulumo. Vyriškumo tema stipriai justi ir filme.

Naujasis kvapas sudėtas iš citrusinių vaisių, rozmarinų ir apelsinmedžio žiedų. Pirminį įspūdį keičia amareto, migdolų ir tongos pupelių natos, o visa vainikuoja vetiverija, kedras ir šiuolaikiška interpretuota oda.

Įvertinti išskirtinių kvepalų ir Lietuvos kandidato į prestižinį „Oskarą“ atvyko daug žinomų žmonių, tarp kurių - tik sekmadienį karūnuota „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė. Merginą į šventę atlydėjo vakarėliuose retai sutinkamas jos širdies draugas - muzikinio projekto „ŠarkA“ narys Tomas Legenzovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.