Teisme madų šou neįvyko - M. Gelažnikas kratosi savo prekių

Į Vilniaus miesto apylinkės teismo salę pirmadienio rytą sekretorė atvyko dardėdama didžiuliu juodu lagaminu.

M.Gelažnikas pats prašė į teismą pristatyti iš jo parduotuvės paimtus daiktus, bet vengė juos apžiūrėti.<br>T.Bauro nuotr.
M.Gelažnikas pats prašė į teismą pristatyti iš jo parduotuvės paimtus daiktus, bet vengė juos apžiūrėti.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Kuizinaitė

Sep 29, 2014, 11:22 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 7:34 AM

Verslininko Mariaus Gelažniko ir bendrovės „Amanto“ bylą nagrinėjantis teismas nusprendė peržiūrėti drabužius ir aksesuarus, kuriuos 2011 metų vasarį ekonominės policijos pareigūnai paėmė iš Vilniaus senamiestyje įsikūrusios prabangios M.Gelažniko parduotuvės.

M.Gelažnikas teisme įrodinėja, kad parduotuvę tikrinę pareigūnai surinko ne tik prekes, bet ir jo bei darbuotojų ir asmeninius daiktus. Be to, parduotuvės šeimininkas buvo priglaudęs amerikietės Marijos Nosovos drabužius. Kūdikio besilaukianti moteris prašė juos parduoti, tačiau patikrinimo metu jokia sutartis tarp jų dar nebuvo pasirašyta.

Nors M.Gelažnikas pats prašė teismo pristatyti ir parodyti iš jo parduotuvės paimtus daiktus, per posėdį verslininkas vengė juos apžiūrinėti. Kalną kelnių, sijonų, rankinių ir pirštinių prokurorė sukrovė ant teisėjos stalo, bet kaltinamasis į juos nekreipė dėmesio.

„Pateikite dokumentus, iš kur šie daiktai paimti. Visi drabužiai panašūs, todėl aš negaliu atpažinti, ar šios kelnės mūsų“, - apžiūrinėdamas juodas „Miramax“ kelnes, pareiškė verslininkas.

Nors kelnės buvo su jo parduotuvės etikete, M.Gelažnikas kratėsi šios prekės. Esą pareigūnai iš parduotuvės paėmė kelias dėžutes etikečių ir nežinia, ant ko jas užkabino.

Kaltinime teigiama, jog M.Gelažniko parduotuvėje buvo rastos 28 neoriginalios prekės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.