E. Santos debiutas - įtakingosios O. Winfrey televizijos kanale

Šešių vaikų mama, drabužių ir avalynės „Bellux Fashion“ tinklo įkūrėja Erika Santos už Atlanto tampa vis garsesnė. Netrukus reportažas apie lietuvę bus parodytas per vieną iš įtakingosios Oprah Winfrey televizijos kanalų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 5:47 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 11:39 PM

Erika nusifilmavo televizijos projektui „Suddenly Single“. Per jį atskleidžiamos moterų, tapusių vienišų vienomis ar kitomis aplinkybėmis, istorijos (vienos iš laidos herojų vyras žuvo aviakatastrofoje).

Laida siekiama parodyti, kaip moterys, atsidūrusios kritinėje situacijoje, toliau kabinasi į gyvenimą. Tai turėtų paskatinti moteris neprarasti vilties ir optimizmo, net ir tuomet, kai labai sunku.

Su projekto herojėmis kalbasi trys savo sričių profesionalės: tradicinės ir alternatyviosios medicinos tyrėja Donna Martini, verslo trenerė Joyce K. Reynolds, numerologė ir gyvenimo trenerė, motyvatorė Michele Landers. Visos jos, remdamosi savo darbo patirtimi, pataria „Suddenly Single“ žvaigždėms.

Jau dabar galima pamatyti laidos su E.Santos ištraukas. Lietuvė pristatoma kaip sėkminga drabužių ir avalynės dizainerė, kuri viską pradėjo nuo nulio (pabėgusi nuo smurtaujančio vyro Erika su vaikais kurį laiką glaudėsi prieglaudoje).

„Ji turėjo tikslą, ji turėjo šešis gražius vaikus kaip motyvą jo siekti, bet jai reikėjo ekspertų pagalbos“, – laidos kūrėjai apibūdino Eriką.

Pasak jų, verslininkė praeityje turėjo viską: meilę, pinigų, šlovę. Jai tai tereikia susigrąžinti. Patarimus, kaip tai padaryti, E.Santos dalijo visos laidos ekspertės.

„Tu esi gimusi tam, ką dabar ir veiki. Tu esi reikiamame kelyje“, – patikino Eriką numerologė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.