Prieš K. Brazauskienės sūnaus vestuves - nurodymai žiniasklaidai

Šį savaitgalį savo išrinktąją prie altoriaus ves Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas. Verslininkas su ilgamete mylimąja Jurgita Alsyte aukso žiedus sumainys sostinėje.

Ernestas ir Jurgita susižadėjo 2012 metų pradžioje, o vestuves atšoks jau šį savaitgalį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ernestas ir Jurgita susižadėjo 2012 metų pradžioje, o vestuves atšoks jau šį savaitgalį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 2:54 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:26 AM

Pora supranta, kad svarbiausiąją dieną jie neišvengs viešumo. Tačiau jie pasirūpino, kad paparacų blykstės neblaškytų garsios poros – artėjant vestuvėms sužadėtiniai išplatino tam tikrą instrukciją žurnalistams.

Vestuvių svečius ir jaunuosius leidžiama fotografuoti tik prie bažnyčios. Į šventas mišias nei fotografai, nei žurnalistai nebus įleisti. Taip pat žiniasklaida prašoma nereikalauti jaunųjų specialaus pozavimo ir išlaikyti maksimalią distanciją, kalbinti svečius tik jų atsiklausus ir gavus sutikimą. Štai iš Ernesto ir Jurgitos imti interviu apskritai uždrausta – jaunieji negali būti kalbinami nei prieš ceremoniją, nei po jos.

Taip pat nurodyta nelipti ant raudonojo kilimo bei žaliosios zonos bažnyčios prieigose.

Vestuves planavo dvejus metus

Jurgita ir Ernestas augina du vaikus – Ievą ir Adomą.

Naujienų portalas lrytas.lt anksčiau yra rašęs, kad pora susižadėjo 2012 metų pradžioje. Nepaisant to, E.Butrimas dažnai girdėdavo priekaištų, jog turėdamas du vaikus ir dešimt metų jaunesnę mylimąją, turėtų įteisinti savo santykius.

„Skyrybos visada būna sunkios ir nemalonios, o kai tavo šeimos griūtį stebi visa Lietuva, pasakai sau – aš niekada nevesiu, – anuomet kalbėjo Ernestas. – Nebėgu nuo atsakomybės, tačiau prisipažįstu, kad tokia pozicija vyrams patogi“

„Dėl to, kad nesame susituokę, aš nesijaučiu nesaugiai. Jaučiuosi mylima ir turinti užnugarį. O ar norėčiau to žiedelio? Žinoma, kad norėčiau, o kuri moteris nenorėtų?“, – tuomet retoriškai klausė K.Brazauskienės marti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.