Kristinos Brazauskienės sūnus vedė po septynerių metų draugystės

Septyneri metai ir du vaikai. Tiek laiko reikėjo užgyventi brangiausią turtą ir pagaliau priimti sprendimą susituokti su savo mylimąja. Šeštadienį šviesaus atminimo prezidento Algirdo Brazausko našlės Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas (43 m.) vedė savo išrinktąją bankininkę Jurgitą Alsytę (33 m.).

Vestuvių akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Vestuvių akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2014, 4:26 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:39 PM

Jungtuvės įvyko Vilniuje, Šv. Kazimiero bažnyčioje, į kurią pora vienas po kito atvyko prabangiu „Rolls-Roys“ automobiliu. Pirmasis atvyko jaunikis, tačiau automobiliui privažiavus prie pat ilgu raudonu kilimu nuklotų laiptų, geitai įsmuko į bažnyčią. Tik kiek vėluodama į savo šventę J.Alsytė mielai pozavo fotografams. Ją link altoriaus vedė brolis.

Bažnyčia buvo išpuošta įspūdingo dydžio pastelinių spalvų rožių puokštėmis, kurios buvo pamerktos į baltas masyvias vazas. Tuo pasirūpino floristas ir stilistas Mantas Petruškevičius.

Šventinė vakarienė maždaug 70-iai svečių rengiama viešbutyje „Crowne Plaza Vilnius“ - K.Brazauskienė su sūnumi yra jo bendraturčiai. Nors pačioje Šv. Kazimiero bažnyčioje pasirodė nedaug svečių, viena pirmųjų čia atvyko pati K.Brazauskienė.

„Labai dėl to džiaugiuosi“, - sakė į sūnaus šventę pasinėrusi K.Brazauskienė.

Kodėl tiek laiko Ernestas ir Jurgita neapsisprendė dėl vestuvių datos?

„Vis laukėm, kada bus ramu“, - šypsodamasi sakė Jurgita, po santuokos tapusi Butrime.

Poros vestuvėse sukosi penkiametė jų dukra Ieva ir netrukus dvejų sulauksiantis sūnus Adomas. Atžalos – pati gražiausia dovana vienas kitam, tad dėl dovanų jaunieji nesuko galvos.

Ar Jurgitos neužplūsdavo nerimo momentai per tuos septynerius metus vis laukiant lemtingo sprendimo?

„Visko buvo, daug ką perėjom – kaip ir visos poros“, - neslėpė Jurgita.

Ji ir vyras pasidabino specialiai užsakytais juvelyrikos namų „Tiffany“ sukurtais žiedais. Jurgitai suknelę siuvo ir šventėn išruošė dizaineris Juozas Statkevičius.

Su mama malonumą matuotis apdarą žinomo kūrėjo mados namuose turėjo ir mažoji Ieva – mergaitei taip pat suknelę kūrė J.Statkevičius.

Jaunieji perdaug nesuka galvos, kur leis medaus mėnesį – netrukus po vestuvių skris į savo namus Floridoje, o iš ten jau dairysis, kur įdomiai ir maloniai nukeliauti. Tik dviese.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.