Viktorija Jakučinskaitė su mylimuoju susituokė Trakų Vokės dvare

Trakų Vokės dvare saulėtą šeštadienio popietę įvyko dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės (33 m.) ir jos vyro verslininko Vitalijaus Jančenkovo vestuvės. Pora susituokė po 13 gražaus bendro gyvenimo metų. Šventėje dalyvavo ir abi jų dukros.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2014, 4:23 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:39 PM

Kaip pati V.Jakučinskaitė prieš vestuves pasakojo, savo didžiausioje gyvenimo šventėje ji norėjo jaustis kaip svečias – turėti kuo mažiau rūpesčių, o tik mėgautis staigmenomis ir gražiomis akimirkomis. Ir išties, tiek jos šeimai, tiek artimiesiems teko patirti daugybę gražių akimirkų.

Pora tuokėsi kiek kitaip nei visi: Trakų Vokės dvare, kur ir vyko pati puota. Dvaras šventei buvo specialiai išpuoštas – prie fasado buvo sukurtas savotiškas sodas iš daugybės tujų, o štai vidaus dekoracijomis rūpinosi profesionalus floristas ir stilistas Mantas Petruškevičius.

Jaunavedžius gražią šeštadienio dieną daugiau nei 50 svečių akivaizdoje sutuokė liuteronų kunigas. Iškart po tuoktuvių ceremonijos V.Jakučinskaitė ir Jančenkovas trumpam paliko dvarą ir mielai sutiko pozuoti fotografams.

Pora visiems pademonstravo ir savo išskirtinius žiedus. Pasak jaunosios, jie būtinai norėjo skirtingų, o ne taip pat atrodančių žiedų. Tad V.Jakučinskaitės ranką papuošė kampuotas aukso, daugybe juodų deimančiukų puoštas žiedas. O mylimasis išsirinko visiškai neįprastą žiedą iš meteolito.

„Šiuos svajonių žiedus mums specialiai kūrė juvelyras. Juos su vyru pasidarėme dar vasarą – mes juk viską nuolat turime planuoti į priekį, tai netgi jau spėjome pasimatuoti ir šiek tiek panešioti“, - juokavo moteris.

Svarbią dieną dizainerė buvo pasipuošusi savo kurta suknele. „Aš net tokios galimybės nesvarsčiau, nes tai, vis dėl to, pagrindinė gyvenimo suknelė. Kaip aš tai galėčiau patikėti kitai, jeigu pati esu vestuvinių suknelių dizainerė? Tai būtų didelė gėda, nepasitikėčiau savimi“, - atsakydama į klausimą apie šį svarbų pasirinkimą teigė V.Jakučinskaitė.

Jos nuomone, pačios susikurta suknelė tikrai priminė karališką prabangą, o be to, teko išgirsti ir tokių komentarų. Klasikinio stiliaus ir formos, pūsta, standžių audinių suknelė buvo visiškai išskirtinė ir nė nepriminė tų, kurias V.Jakučinskaitė dažniausiai kuria savo klientėms.

O štai vyrui kostiumą padėjo išsirinkti visos trys šeimos moterys: pati dizainerė ir jos dukrytės Veronika (6) ir Ieva (10) – visi draugiškai keliavo po parduotuves, kol išsirinko patį tinkamiausią.

Apskritai, pasak jos, dukros vestuvių laukė su didžiuliu nekantrumu. „Jos labai džiaugėsi. Sakė, kad tai bus mūsų visų šventė, kad čia nėra tik mudviejų, o mūsų visų vestuvės. Jos labai ruošėsi ir laukė šventės. Vis klausinėjo, kiek dienų liko iki jos“, - sakė V.Jakučinskaitė. Ji ir pati labai džiaugėsi, kad dukros supranta bei vertina šį įvykį.

Paklausta, kodėl tiek ilgai delsė tuoktis, moteris žodžių į vatą nevyniojo: „Visą laiką mums pirmoje vietoje buvo darbas. Negalvojome vien tik apie save. Ir mums keista, nes mums nelabai norisi į save atkreipti daug dėmesio. Pavyzdžiui, man svarbiau pristatyti naują kolekciją. Mes su vyru esame kuklūs, nepratę kas šventė suktųsi aplink mus. Nors draugai ir giminės jau seniai skatino susituokti“, - atviravo dizainerė.

V.Jakučinskaitė juokavo, kad net likus vos keletai dienų iki vestuvių puotos, jos abi šventinės suknelės: tiek pagrindinė, tiek skirta šokiams, dar nebuvo baigtos siūti. „Nieko sau?“, - retoriškai klausė ji. Tačiau juk batsiuvys - visada be batų. Nepaisant to, moteris savo puotoje atrodė išties nuostabiai.

Dizainerė įsitikinusi, kad vestuvių šventei pilnai užtenka į vienos dienos, tad skambant atlikėjo Sauliaus Prūsaičio dainoms, dvare vestuves atšokę jaunieji ir svečiai išsiskirstė.

O ir pati V.Jakučinskaitė su vyru iškart grįžo prie kasdienių darbų, mat savo medaus mėnesį jie praleido dar rugpjūtį. Pora vieni du visą mėnesį keliavo po Jungtines Amerikos valstijas, kur puikiai pailsėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.