Arno ir Ramunės Klivečkų šeima pagausės?

Kai „Sąmokslo teorijos“ („Lietuvos ryto“ TV) vedėjas Arnas Klivečka (50 m.) su žmona Ramune (36 m.) atnaujino santuokos įžadus, iškilmėse dalyvavo ir jų šešerių metų dukra Arnė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2014, 11:57 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:59 PM

„Arnė priminė, kad po mūsų vestuvių gimė ji, ir paklausė, ar tai reiškia, kad netrukus gims brolis? Atsakiau – kodėl gi ne?“ – šyptelėjo A.Klivečka.

Praėjusį savaitgalį Arnas ir Ramunė, praėjus 10 metų po savo vestuvių, žengė prie to paties altoriaus Šv.Onos bažnyčioje.

„Nesigailiu nė vienos akimirkos, praleistos kartu. Mes puikiai sutariame, nesipykstame, tad norėjome savo ryšį sutvirtinti. Kai kas sako, kad santuokos įžadų atnaujinimas – tik fasadas, tačiau mums tai labai svarbu“, – „TV antenai“ sakė A.Klivečka ir pridūrė, kad šią šventę suplanavo jau prieš keletą metų.

Sakoma, kad po trejų ir septynerių bendro gyvenimo metų daug šeimų ištinka krizė. Tačiau Arnas ir Ramunė tvirtina to išvengę.

„Kartais viena su žmogumi leidžiama diena slenka kaip amžinybė, o man dešimtmetis su Ramune prabėgo tarsi dveji metai“, – prisipažino vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.