Grožio konkurse kaunietę Dianą Nižnik palaikė VDU dėstytojas

„Mažos mergaitės svajonė!“ – taip savo dalyvavimą grožio konkurse „Mis Lietuva 2014“ apibūdina jo finalininkė, vienintelė kaunietė iš dvylikos gražuolių būrio Diana Nižnik.

Grožio konkurse kaunietę D.Nižnik globojo jos širdies draugas J.Kisieliauskas.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Grožio konkurse kaunietę D.Nižnik globojo jos širdies draugas J.Kisieliauskas.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

Oct 5, 2014, 1:11 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:42 PM

24 metų D.Nižnik yra baigusi Vytauto Didžiojo universitetą (VDU), anglų filologijos studijas. Šiuo metu mergina siekia tapti profesionalia aerobikos instruktore, dirba tarptautinėje įmonėje, kuri tiekia grožio prekes bei paslaugas visame pasaulyje, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Laikinoji sostinė“.

Grožio konkurse prie scenos su nepakartojama gėlių puokšte trypčiojo dailus vaikinas. Dianos širdis jau ketverius metus priklauso Vytauto Didžiojo universiteto dėstytojui 28 metų Justinui Kisieliauskui. Vyras dvejus metus universitete dėsto ekonomiką ir finansus, o pats ir toliau kremta sunkius mokslus doktorantūroje. „Jis yra svajonių princas“, – šypsosi Diana.

– Kaip judu susipažinote?

– Susipažinome universitete! Tačiau nieko tokio nepagalvokite, jis tuo metu dar buvo tik ketvirto kurso studentas, o aš pirmakursė. Man biologijos paskaitai reikėjo medžiagos apie genetiką, tad atėjau į biblioteką susirasti reikiamos informacijos. Justinas sėdėjo prie kompiuterio, mūsų žvilgsniai susidūrė.

Išėjęs iš bibliotekos jis pamatė mane prie skelbimų lentos, kurį laiką stebėjo ir pasekęs pakvietė išgerti arbatos, o aš nenustebau (šypsosi).

– Kaip mylimasis jus palepina?

– Jis mane dažniau stebina! Jo zodiako ženklas liūtas, tai žmogus, kuris mėgsta dėmesį, bet aš stebiuosi, kiek pati iš jo sulaukiu dėmesio.

Justinas mėgsta nustebinti nepakartojamomis puokštėmis.

– Dėstytojas turi būti ir griežtas. Ar jūsų santykiuose yra to rūsčiojo dėstytojo pėdsakų?

– Niekada negirdėjau jo pakeliant balso nei prieš mane, nei prieš kitus. Tai taktiškas žmogus, kuris savo blogą nuotaiką kontroliuoja.

Darbe su studentais jis taip pat išlieka optimistiškai nusiteikęs. Jaunas dėstytojas supranta jaunus studentus, o jie jį gerbia.

Aš pati, kaip buvusi studentė, galiu pasakyti, kad paskaitoje išvysti dėstant jauną žmogų yra įdomu ir dviprasmiška, todėl, kad sunku jį priimti, ne visada pasitiki jo žiniomis.

– Jaunas dėstytojas sulaukia ir daugybės merginų dėmesio. Ar nepavyduliaujate?

– Iš tikrųjų pavyduliavau, kol nuėjau į jo paskaitą. Nuėjome su drauge ir atsisėdome kamputyje. Justinas kurį laiką nepastebėjo manęs, tačiau pamatęs – truputį sutriko.

Girdėjau, kaip studentės aptarinėjo dėstytoją, kaip liaupsino jį – man tai buvo ne pavydu, o tiesiog malonu!

– Dalyvavote „Mis Lietuva 2014“ rinkimuose. Per šį laikotarpį turėjote sulaukti dar daugiau vaikinų dėmesio. Ar draugas nesigailėjo, kad savo mylimąją išleido į grožio konkursą?

– Atsidariusi socialinį tinklą „Facebook“ matau, kad pagausėjo žinučių ir siūlymų draugauti. Tačiau nieko neslepiu, jei koks nors gerbėjas parašo juokingą žinutę – ją paskaitau garsiai Justinui. Jis ir pats žinojo, kad taip bus – juk tapsiu dar labiau matoma.

Tuo metu, kai sužinojau, kad mane atrinko į „Mis Lietuva 2014“ finalą, ilsėjomės Jūrmaloje. Justinas labai apsidžiaugė ir sakė, kad taip ir turėjo būti, nes esu to verta!

– „Mis Lietuva 2014“ finale nelaimėjote jokio titulo, tačiau ko iš konkurso pasisėmėte?

– Visas pasirengimas, repeticijos su gerbiama baletmeistere, nepaprasta moterimi ir mūsų, kaip aš sakau, mama Leokadija Dabužinskaite – buvo kažkas ypatinga. Finale mes paruošėme nepaprastai gražią šventę sau ir žiūrovams.

Neslėpsiu, rezultatai mane nustebino, nes jaučiausi stipri. Esu tas žmogus, kuris visada pasiekia tikslą, ir nelabai moku pralaimėti.

Vis dėlto džiaugiuosi, kad manęs tai nenuliūdino – jaučiuosi puikiai. Būti išrinktai tarp dvylikos jaunų, talentingų Lietuvos merginų yra nepaprastas komplimentas.

Esu dar anksčiau pelniusi titulų, kuriais iki šiol džiaugiuosi ir prisimenu.

Pats pirmas – kai aštuntoje klasėje rinkome grožio karalienę – aš buvau „Mis Elegancija“, o antras konkursas vyko 2007 metais, kai man buvo septyniolika metų. Dalyvavau „Mis Laikinoji sostinė“ konkurse ir čia laimėjau „Mis Foto“ titulą.

Po finalo visos merginos džiaugiamės įspūdingu renginiu. Tai nepakartojamos emocijos, kurias prisiminsime visą gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.