Aktorius M. Vildžiūnas su kolege V. Lisikaite atšventė vestuves

Apniukusią spalio dieną Vilnių nušvietė akinamai balta suknelė. Baltojo tilto praeiviai smalsiai žvilgčiojo į dailiu kostiumu apsirengusį režisierių, aktorių Mykolą Vildžiūną. Akylesni tikriausiai pastebėjo, kad nuotaka šalia jo kardinaliai skyrėsi nuo tamsiaplaukės garbanės jo mylimosios, aktorės Oneidos Kunsungos. Tiltu aktorius nešė žavią blondinę.

M.Vildžiūno ir V.Lisikaitės „vestuvių" akimirka.<br>D.Gražio nuotr.
M.Vildžiūno ir V.Lisikaitės „vestuvių" akimirka.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2014, 11:22 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 4:45 AM

Filmavimo kameros aplinkui jaunuosius ir vestuvių svečius, aktorių grimą taisantys visažistai leido suprasti, kad vestuvės – viso labo suvaidintos.

Iš tiesų populiaraus LRT serialo „Meilė kaip mėnulis” pagrindinio vaidmens atlikėjas M.Vildžiūnas amžiną priesaiką tarė savo televizinei sužadėtinei Norai - aktorei Vaidai Lisikaitei.

„Man pirmą kartą tenka vaidinti jaunikį. Vestuves, tiesa, įsivaizdavau visai kitaip, nors iš kur galiu žinoti, juk niekada pats nebuvau vedęs“, - prisipažįsta aktorius.

Ir vis dėlto, kaip jis įsivaizduoja savąsias? „Esu pakankamai spontaniškas, visai gali būti, kad daug negalvojęs sėsčiau į lėktuvą, nuskrisčiau į Las Vegasą ir ten ištarčiau santuokos priesaiką“, – svarsto Mykolas.

Ant Baltojo tilto, kaip ir tikrose vestuvėse, aplink jaunuosius vaidinančius aktorius šokinėjo žinomas fotografas Darius Gražys. Jis populiariame seriale taip pat turi vaidmenį – profesionalus fotografas įkūnija fotografą. O šis, žinoma, nenuleidžia akių ir fotoobjektyvo nuo suknele atvira nugara ir įspūdingais papuošalais iš vestuvinių suknelių salono “Orell” pasipuošusios lieknutės aktorės Vaidos Lisikaitės. Įmantriu kuodu ant jos galvos ir elegantišku makiažu pasirūpino grožio salono „Figaro” meistrai.

Aktoriams dažnai tenka vaidinti jausmus, vilkėti puošnius vestuvinius drabužius ir žengti prie altoriaus. Vis dėlto režisierius ir aktorius M.Vildžiūnas įsitikinęs, kad prie tokių dalykų neįprantama, o vestuvės realiame pasaulyje be filmavimo kamerų yra šventas reikalas. Tik, štai, kada jis pats jam pasiryš?

Jau netrukus prie serialo komandos prisijungs nauja aktorė. Po itin daug dėmesio sulaukusios viešos serialo aktorių atrankos buvo atrinktos penkios merginos. Šansą tapti žvaigžde gavo Saulenė Chlevickaitė, Elvyra Sakalauskaitė, Evelina Žiogienė, Agnė Kulitaitė ir Greta Mikalauskytė. Dar šią savaitę jų laukia bandymai, po kurių ir paaiškės, kuri iš penkių merginų taps naująją „Meilė kaip mėnulis“ aktore.

Serialą „Meilė kaip mėnulis“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį – ketvirtadienį, 19.50 val. per LRT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.