Dainininkė Augustė Vedrickaitė virto zombe

Baisus makiažas, grėsmingas žvilgsnis, veidu bėgantis „kraujas“ - taip atrodančią dainininkę Augustę Vedrickaitę nelengva atpažinti, bet būtent tokia ji pasirodė linksmoje fotosesijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 11:17 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 12:56 AM

Šiomis nuotraukomis, kuriose atlikėja įsiamžino su bičiuliais, pristatomas neįprastas renginys – spalio 25-ąją Vilniuje vyksiantis bėgimas „ZomBėk“.

Tai renginys, kurio metu bėgama distancija su persekiojimu. Norėdami sėkmingai įveikti distanciją, dalyviai turės išvengti susidūrimo su zombiais.

Bėgimas vyks Vingio parke. Galima rinktis ilgesnę (5000 metrų) arba trumpesnę (2500 metrų) distanciją. Taip pat galima rinktis, kuo norite būti: bėgančiaisiais nuo zombių ar pačiais zombiais – persekiotojais. Taip pat galima būti „tykančiais“ zombiais, kurių tikslas – užpulti bėgikus ir palietus „užkrėsti“ zombizmu.

Specialiuoju renginio ambasadoriumi sutiko būti Algirdas Kaušpėdas – grupės „Antis“, gruodį rengiančios koncertų turą „Zombiai atrieda atidunda!“, lyderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu