Naktinė mados fiesta užbūrė ir Ingą Stumbrienę

Penktadienio vakarą praūžusi mados fiesta „Shopping Night Out“ Vilniaus centre subūrė tūkstantinę stileivų minią. Naktinio apsipirkimo šventės metu vilniečiai ir miesto svečiai turėjo puikią progą ne tik apsilankyti jaukiose senamiesčio parduotuvėlėse ir dizainerių butikuose, tačiau ir pasikonsultuoti su mados kūrėjais bei stilistais. Mados nakties nepraleido ir žavioji Inga Stumbrienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2014, 9:34 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 6:23 PM

„Šios šventės tikslas – ne tik pakviesti vilniečius į dizainerių butikus, supažindinti su čia teikiamomis paslaugomis, bet ir sukurti išskirtinį mados vakarą, kuriame laimi ir kūrėjai, ir mados gerbėjai. Klientai susipažįsta su naujienomis, tendencijomis, o dizaineriai ir butikai turi progą išplėsti klientų ratą“, – teigė naktinę mados fiestą suorganizavusios VšĮ “Pasaka mieste“ vadovė Ieva Vainaitė.

Šiemet šventės dalyviams duris atvėrė net 40 sostinės senamiesčio butikų, juvelyrikos ir spa centrų, kūno priežiūros ir vyno parduotuvių, pasirūpinusių ne tik jaukia atmosfera, išskirtiniais renginiais, tačiau ir solidžiomis nuolaidomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.