B.Skurstenė apie mergvakarį: „Grįžome paryčiais, bet laimingos!“

„Vau! Buvau labai nustebusi – nesitikėjau tokio įspūdingo mergvakario. Viskas buvo puikiai suorganizuota, sulaukiau daugybės staigmenų. Kiekviena mergina tikrai džiaugtųsi, jei kas nors suplanuotų tokią įspūdingą šventę!“ – džiaugsmu tryško dainininkė Baiba Skurstenė (30 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Baiba ne itin mėgsta ekstremalias pramogas, tad merginos norėjo jai padėti įveikti baimes, parodyti, kad visuomet bus šalia - nesvarbu, kas jos lauks ateityje. Todėl užsakė važiavimą motociklu ir skraidymą malūnsparniu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Baiba ne itin mėgsta ekstremalias pramogas, tad merginos norėjo jai padėti įveikti baimes, parodyti, kad visuomet bus šalia - nesvarbu, kas jos lauks ateityje. Todėl užsakė važiavimą motociklu ir skraidymą malūnsparniu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

Oct 14, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 8:44 AM

Atlikėja netrukus ištekės už kikboksininko ir nekilnojamojo turto agento Mykolo Serdiuko (23 m. ).

Spalio 10-osios Baiba tikrai nepamirš. Draugės jai surengė įspūdingą šventę Kaune, mat Vilniuje viskas jau žinoma. Per mergvakarį jos norėjo, kad viskas būtų kitaip. Į laikinąją sostinę draugės, tarp kurių buvo dainininkė Urtė Šilagalytė ir vestuvių planuotoja Laura Vagonė, vyko traukiniu. L.Vagonė šiuo metu kruopščiai padeda planuoti Baibos vestuves.

„Iš Kauno grįžome paryčiais, bet laimingos! Mūsų tikslas buvo mergaitiškai paplepėti ir linksmai pašokti, tad pasipuošėme ir aplankėme daug restoranų bei klubų. Kad ir kaip būtų liūdna, Baibos nuo vestuvių atkalbėti nepavyko“, – juokavo Laura.

Merginos apgailestavo, kad Baibos mergvakaryje dėl šventinį vakarą turėjusių vykti koncertų negalėjo dalyvauti grupės „Pop Ladies“ narės ir scenos kolegės Oksana Pikul-Jasaitienė, Katažina Zvonkuvienė ir Liepa Mondeikaitė. Tačiau draugės surengė šmaikščias išlydėtuves traukinių stotyje. Moterys šėlo rankoje laikydamos šluotą, dešrą ir butelį šampano.

Paklausus, kodėl draugei dovanojo tokias neįprastas dovanas, Katažina prasitarė, kad kiekviena dovana ką nors reiškė.

„Šluota – tai Oksanos sumanymas. Ji ilgiausiai iš mūsų gyvena santuokoje, tad padovanojo ir palinkėjo kai ko šeimyniško“, – sakė Katažina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.