Prabangiame salone pristatyta E. Skerstono knyga apie madą

Žinomas knygų apie interjerą autorius, socialinių mokslų daktaras Eugenijus Skerstonas trečiadienio vakarą pristatė dar vieną, jau ketvirtąją knygą. Šį kartą – apie madą. Į naujo leidinio pristatymą autorius pakvietė būrį madai neabejingų bičiulių.

Knygos „Mados psichologija“ pristatymui E.Skerstonas pasirinko kiek neįprastą vietą – prabangių automobilių saloną „Lexus“.<br>D.Umbraso nuotr.
Knygos „Mados psichologija“ pristatymui E.Skerstonas pasirinko kiek neįprastą vietą – prabangių automobilių saloną „Lexus“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 9:26 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 4:06 AM

Knygos „Mados psichologija“ pristatymui E.Skerstonas pasirinko kiek neįprastą vietą – prabangių automobilių saloną „Lexus“. Anot knygos autoriaus, kuris pats neabejingas automobilių grožiui, mada ir automobiliai turi daug bendro. Be to, apie stilingas transporto priemones rašoma ir jo naujajame leidinyje. Tad klausimų, kokia erdvė turėtų būti pasirinkta pristatymui - nebuvo.

Renginio svečiai turėjo ne tik išskirtinę progą pirmieji įsigyti naująją knygą, bet ir gauti autoriaus autografą. Norinčiųjų susipažinti su leidiniu bei įteikti E.Skerstonui gėlių - netrūko. Tad vakaro kaltininkas visą vakarą buvo apgaubtas svečių, tarp kurių daugiausia - damos, dėmesiu.

Gero humoro jausmo nestokojantis E.Skerstonas nepraleido progos ir pašmaikštauti. Anot jo, Lietuvoje gražią aplinką, kuri yra didelė mados dalis, labiausiai myli moterys. „Bet jos apskritai čia yra lyderės. Niekas jūsų nėra vertas!“, - juokavo jis.

Vakaro kulminacija tapo naujo prabangaus „Lexus NX 300h“ automobilio pristatymas. Jis buvo iškilmingai atidengtas fejerverkų fone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.