Baiba Skurstenė ištekėjo už kikboksininko Mykolo Serdiuko

Dainininkė Baiba Skurstenė (30 m.) lietingą penktadienio popietę ištekėjo už savo mylimojo kikboksininko Mykolo Serdiuko (23 m.). Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė Karvio Šv. Juozapo bažnyčioje, šalia sostinės esančioje Maišiagalos seniūnijoje.

B.Skurstenė ir M.Serdiukas.<br>T.Bauro nuotr.
B.Skurstenė ir M.Serdiukas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 4:11 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 9:20 PM

Į mažą ir jaukią bažnyčią jaunavedžių pasveikinti atvyko ne tik jų artimieji, bet ir garsūs pramogų pasaulio atstovai. Tarp ceremonijos svečių – Katažina bei Deividas Zvonkai, Liepa Mondeikaitė su mylimuoju Evaldu, Oksana Pikul-Jasaitienė, Urtė Šilagalytė.

Į bažnyčią prabangiu vyšnių spalvos „Lexus“ automobiliu pirmasis atvyko jaunasis. Netrukus pasirodė ir jaunoji – ji atvažiavo senoviniu retro stiliaus automobiliu.  Baibą prie bažnyčios pasitiko ir šiltai apkabino jos senelis. Prieš ceremonija atlikėja neslėpė susijaudinimo – senelio akivaizdoje nubraukė ir vieną kitą ašarą. Svarbiausiai gyvenimo šventei Baiba pasirinko ilgą baltą suknelę karoliukais siuvinėtu korsetu ir apnuogintais pečiais. Rankose ji nešėsi gana kuklią, tačiau žavingą ryškių spalvų puokštę. Jaunasis vilkėjo klasikinį juodos spalvos kostiumą. Po ceremonijos iš bažnyčios išeinančius jaunuosius artimieji pasveikino į dangų išmesdami šūsnis rudeninių medžių lapų. Nors ir buvo susijaudinę jaunavedžiai buvo itin gerai nusiteikę ir juokavo. „Prisižliumbiau visą rytą“, - graudindamasi po ceremonijos sakė jaunoji. Tuo tarpu, jos vyras šmaikštavo, kad dar verks vakare. Jaunoji atskleidė, kad pasirinks dvigubą pavardę. Nuo šiol ji bus Baiba Skurstenė-Serdiukas.   Po santuokos bažnyčioje ir neilgai trukusių sveikinimų jaunavedžiai su artimaisiais patraukė švęsti į visai netoliese esantį Karvio dvarą. Kaip jaunoji juokavo, norėjo lietuvišką kaimą parodyti ir iš užsienio atvykusiems artimiesiems.

Iškart po vestuvių puotos, jau ryt, jaunavedžiai išvyks kopinėti medaus į Maljorką. Tačiau meilės atostogas jie leis ne dviese, o su krūva draugų. „Norėjom tūso“, - juokavo jie.

Iki vestuvių jaunavedžiai draugavo beveik dvejus metus, o briliantu puoštas sužadėtuvių žiedas Baibos ranką papuošė prieš beveik penkis mėnesius. Mylimasis jai pasipiršo gegužę, per jos 30-ąjį gimtadienį.

Apie sužadėtuvių ir artėjančių vestuvių smulkmenas iki pat didžiosios šventės pora neatviravo, tačiau likus beveik savaitei iki vestuvių Baiba su savo bičiulėmis itin triukšmingai atšventė savo mergvakarį. Dainininkės draugės, tarp kurių ir Katažina Zvonkuvienė, Liepa Mondeikaitė, Urtė Šilagalytė ir daug kitų žinomų moterų, būsimai nuotakai surengė vieną įsimintiniausių švenčių gyvenime – traukiniu jos išvyko į Kauną, kur linksmybės truko iki paryčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.