N. Bunkės sūnus Kristupas artistiškumu neatsilieka nuo mamos

Pirmadienio vakarą Kauno Šilainių mikrorajone atidaryta nauja erdvė vaikams „Vaikučių užeigėlė”. Ta proga surengtoje šventėje šėlo ir žinomi pramogų pasaulio žmonės su savo atžalomis. Drąsiausias naujos vietos svečias buvo trimetis dainininkės Natalijos Bunkės sūnus Kristupas. Jis pirmasis įžengė į naują erdvę, išmėgino žaidimus ir net lydimas kapitono Flinto surado paslėptą lobį.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 27, 2014, 8:37 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 11:57 AM

„Kristupas pasižymi drąsa ir aktyvumu. Jam patinka laipioti, čiuožinėti, todėl nuo dvejų metų labai dažnai važiuojame į įvairius žaidimų kambarius, kur vaikas išsidūksta. Pavydžiu mamoms, kurios su vaikais gali nueiti į prekybos centrą ar restoraną ir ramiai pabūti. Aš tokiose vietose esu priversta bėgioti paskui Kristupą, todėl mes drauge mieliau einame į žaidimų kambarius, o ne į kavines ir parduotuves“, – sakė N.Bunkė.

„Vaikučių užeigėlės“ atidarymo šventėje apsilankiusi atlikėja Gintarė Karaliūnaitė-Canuel su vyru Marcu Andre ir 6 mėnesių dukra Sofia sakė, kad nors mergaitė dar maža žaisti žaidimų kambariuose, paaugusi tikrai galės juose lankytis. „Prisimenu, kaip su sūnumi Nagliu eidavome į žaidimų kambarius, kuriuose jam laikas tiesiog sustodavo. Sofia jau dabar turi daugybę savo bendraamžių draugų, su kuriais, neabejoju, po metų kitų galės siausti žaidimų erdvėse, o mes su Marcu tuomet ramiai galėsime išgerti kavos“, – įsitikinusi Gintarė.

Grupės „16Hz“ lyderis Petras Jucevičius į šventę atėjo su ketverių metų dukra Lukne. Vyras tvirtino, jog panašiose erdvėse mergaitė švenčia savo ir draugų gimtadienius.

„Kaune nėra daug vietų, kur vaikai galėtų įdomiai praleisti laiką. Todėl kiekvienas naujas žaidimų kambarys – jiems puiki proga asti naujų pramogų“, – kalbėjo P.Jucevičius.

Stilistė Viktorija Čaplikė į šventę atėjo su trejų metų dvynėmis Patricija ir Amelija. Moteris tvirtino, jog vaikams tokioje žaislų ir žaidimų įrenginių vietoje gerokai įdomiau žaisti nei namuose.

„Jeigu šioje žaidimų erdvėje ne tik šiandien, bet ir kitu metu vaikai galės sutikti pasakų ar filmukų personažus, tuomet ištraukti juos iš čia bus sudėtinga“, – sakė stilistė. Atidarymo šventėje skambėjo vaikų kolektyvo „Medutis“ dainos, mažieji buvo pakviesti mokytis puošti saldžiuosius keksus.

Žaidimų kambario įkūrimo idėja atsirado jo savininkui kauniečiui veslininkui Algirdui Mažeikai, pastebėjusiam didžiulį kokybiško maisto bei žaidimo erdvių vaikams trūkumą Kaune. „Daugeliui tėvų renkantis restoraną, svarbu, kad jame būtų kuo užimti vaikus. „Vaikų užeigėlėje“ galima rasti ir specialų valgiaraštį vaikams su žaismingais, apetitą skatinančiais patiekalais, ir žaidimų kambarį, ir šventinių drabužėlių nuomos punktą“, – pasakojo A.Mažeika.

„Vaikų užeigėlėje“ įkurtos princesių ir riterių zonos, o restorano viduryje žaliuoja laimės medis. Nemažai idėjų A. Mažeika parsivežė iš Londono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.