Astos Valentaitės ketvirtadienis prasidėjo gerais darbais

Šiandien Vilniaus senamiestyje buvo galima išvysti daug gražių žinomų moterų su rausvais kaspinėliais. Taip jos bandė atkreipti kitų moterų dėmesį, kad pasirūpintų savo sveikata. Tarp akcijos dalyvių - ir visuomet dėmesio sulaukianti stilistė Asta Valentaitė.

Stilistė Asta Valentaitė.<br>V.Balkūno nuotr.
Stilistė Asta Valentaitė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 1:01 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:16 AM

Akciją, skirtą kovai prieš krūties vėžį, surengė projekto „Nedelsk" sumanytoja Agnė Zuokienė. Viešnios susirinko „Amatininkų užeigoje“ ir, pasivaišinusios kava bei pyargu, pabiro į rotušės aikštę ir Vokiečių gatvę. Čia jos vairuojančioms moterims dalino specialius „Nedelsk“ kaspinėlius-magnetukus, skirtus automobiliui.

Tikimasi, kad iš žymių moterų rankų gauti kaspinėliai paskatins moteris atidžiau pasidomėti krūties vėžiu ir pasirūpinti jo prevencija.

Prie akcijos prisijungė ir magnetukus dalino dainininkė Jurga Šeduikytė, „Mis Lietuva 2002" Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, dizainerės Jurgita Januškevičiūtė ir Viktorija Jakučinskaitė, galerininkė Danguolė Stachura, televizijos laidos vedėja Eglė Kernagytė, verslininkės Rasa Arlauskienė ir Irena Marozienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.