Sostinės arenos gimtadienį garsenybės atšventė su „OneRepublic“

Pirmadienio vakarą į sostinės „Siemens“ areną rinkosi ne tik amerikiečių „OneRepublic“ gerbėjai. Čia savo 10 metų gimtadienio šventę 5-ojo aukšto didžiulėje ložėje surengė ir „Siemens“ arenos bei elektroninių bilietų pardavėjo „Tiketa“ atstovai.

Vakaro svečiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vakaro svečiai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 8:29 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 9:40 AM

Į iškilmingą vakarą kviestinė publika, tarp kurios spindėjo dainininkės Justė Arlauskaitė-Jazzu, Jurga Šeduikytė su vyru Vidu Bareikiu, dainininkai Vaidas Baumila, Mantas Jankavičius, seniai viešumoje matytas Sasha Songas ir kiti, pradėjo rintis dar gerokai iki amerikiečių koncerto pradžios. Užkandžiaudami „Taurakalnio" meistrų gamintų užkandžių ir vaišindamiesi gėrimais susirinkusieji šnekučiavosi, sveikino su gimtadieniu arenos vadovus, teikė jiems įspūdingas dovanas.

Vėliau svečiai klausėsi JAV žvaigždžių pasirodymą apšildančio lietuvių dueto „Electronic I“ ir albumą „Native“ šiose gastrolėse pristatančios grupės „OneRepublic“.

„Siemens“ arenos generalinis direktorius Juras Vėželis džiaugėsi, kad arenos sezonas šįkart – itin sėkmingas. Neseniai žiūrovai apsilankė jameso Blunto, lietuvoiškosios Madonnos Džordanos Butkutės koncertuose, jų dar laukia nukeltas Lenny Kravitzo pasirodymas ir Lietuvos scenos grandų Marijono Mikutavičiaus, grupės „Antis“ koncertai bei mados guru Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas.

Čia savo nišą rado ir sportinių šokių varžybos, bušido kovos, vyksta krepšinio rungtynės.

Į pirmąjį metų pusmetį „Siemens“ arenoje vykusius renginius susirinko beveik 230 tūkst. žiūrovų. Antrąjį metų pusmetį į renginius planuojama sutraukti dar daugiau žiūrovų.

Praėjusį sezoną „Siemens“ arenoje buvo įdiegta nemažai technologinių naujovių: sumontuota 170 metrų ilgio LED ekranų juosta, įdiegtas visoje arenos teritorijoje veikiantis bevielis internetas. „Nuolat investuojame į arenos tobulinimą, kad čia atvykusieji galėtų mėgautis moderniausiais sprendimais. Įvairių naujovių pateiksime ir šiemet“, – sakė „Siemens“ arenos generalinis direktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.