„Redirected“ premjerą įvertino ir Danielius Bunkus su mylimąja

Trečiadienio vakarą kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ įvyko kino režisieriaus Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“ premjera. Ne, jums nesivaidena ir tai tikrai nėra „deja vu“. Filmas „Redirected“ Lietuvos žvaigždėms buvo pristatytas jau antrą kartą. Tiesa, šįsyk, filmas kiek kitoks.

Pirmieji atnaujintą „Redirected“ įvertinti galėjo filmo aktoriai, jų kolegos ir gerbėjai.<br>T.Bauro nuotr.
Pirmieji atnaujintą „Redirected“ įvertinti galėjo filmo aktoriai, jų kolegos ir gerbėjai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-05 19:40, atnaujinta 2018-01-22 05:21

Šiemet Lietuvoje pelningumo rekordus sumušęs saviironiškas filmas „Redirected“ išplaukia į platesnius vandenis. Filmo prodiuserės Daivos Jovaišienės teigimu, užsienio platintojų prašymu skandalinga kino juosta buvo permontuota bei sutrumpinta.

„Redirected“ jau penktadienį pasieks užsienio kino ekranus. Atnaujintą filmo versiją išvysti galės ir Lietuvos žiūrovai.

Pirmieji atnaujintą „Redirected“ įvertinti galėjo filmo aktoriai, jų kolegos ir gerbėjai. Laiką praleisti kino salėje nutarė ir verslininkas Danielius Bunkus su drauge. Pora kartu atvyko ir į premjerą, tačiau fotografų dėmesio vengė.

Lrytas.lt primena, kad buvęs atlikėjos Natalijos Bunkės vyras laiką su naująja mylimąja visai neseniai leido Turkijos mieste Stambule. Socialiniame tinkle pasirodė nuotrauka, kurioje matyti, kaip naujoji pora vienas kitam spinduliuoja šiltus jausmus.

Lytas.lt dar šių metų rugpjūčio pabaigoje rašė, kad Danielius pastaruoju metu nuolat pastebimas su renginių organizatore Justina Stambrauskaite. Kartu jie lankėsi 1000 kilometrų lenktynėse. Nors tuomet su jais buvo ir tamsiaplaukė mergina, vis dėlto praūžus lenktynėms D.Bunkus romantiškai paplūdimyje laiką leido su Justina.

Apie romantiškus jų santykius byloja ir Justinos žinutės socialiniame tinkle.

„Redirected“ bus rodomas 35 pasaulio šalyse. Tarp jų – JAV, Australija, Japonija, Rusija, Jungtinė Karalystė, Vokietija, Prancūzija, kaimynės Lenkija, Latvija, Estija bei kitos valstybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.