Agnė Grudytė užmezgė romaną su rusų aktoriumi Vladimiru Maškovu?

Naujoje garsaus sovietinio filmo „Ekipažas“ versijoje vaidinantis rusų aktorius Vladimiras Maškovas, regis, laiko veltui negaišta. Teigiama, kad 50 metų kino žvaigždė vienu metu puoselėja romantiškus jausmus net dviem kone perpus jaunesnėms savo kolegėms – lietuvių aktorei Agnei Grudytei (28 m.) ir jos bendraamžei rusaitei Aigul Milštein.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 2:15 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 1:45 AM

„Iš pradžių Vladimiras atkreipė dėmesį į A.Grudytę, kuri filme atlieka pagrindinį vaidmenį. Jiedu kartu užsidarydavo rūkomajame, ilgai šnekučiuodavosi, o sugrįžę į filmavimo aikštelę neslėpdavo šypsenų. Tuomet Vladimirui į akį krito ir aktorė A.Milštein. Ir aplink ją jis rėžė sparną, galantiškai kažką šnabždėdavo į ausį, o šioji savo ruožtu jam vis rūpestingai pataisydavo kaklaraištį“, – pasakojo režisieriaus asistentė.

Žurnalistams susisiekus su A.Milštein, aktorė paneigė bet kokias kalbas apie galimus santykius: „Taip, filmuojuosi kartu su V.Maškovu, tačiau mus sieja tik darbiniai santykiai. Žinoma, negaliu juo nesižavėti – jis talentingas aktorius ir puikus žmogus. Tačiau V.Maškovas nėra mano romano herojus.“

V.Maškovas neseniai prisipažino, kad jau kurį laiką vengia viešai aptarinėti apie savo asmeninį gyvenimą: „Anksčiau noriai kalbėjau apie savo gyvenimą, tačiau dabar visa tai – praeityje. Mano asmeninis gyvenimas klostosi puikiai, nėra jokių pokyčių. Moterys mane vis dar domina. Jas visuomet įdomu pažinti artimiau. Manau, kad tai normalus noras“, – teigė aktorius, pridurdamas, kad į santykius visuomet žvelgė rimtai, bet šiuo metu niekam nepuoselėja romantiškų jausmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.