Modeliu tapusi G. Alijeva vakarėlio svečius žavėjo tobula figūra

Kauno senamiestyje ketvirtadienio vakarą duris atvėrusiame naujame dizainerės Evos Mankus vardo salone vienu iš modelių tapo buvusi grupės „69 danguje” narė, televizijos laidų vedėja ir krepšininko Rolando Alijevo žmona Goda Alijeva.

G.Alijeva.<br>N.Šabanausko nuotr.
G.Alijeva.<br>N.Šabanausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 7, 2014, 9:38 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 2:48 AM

Moteris nuotaikingai pristatė dizainerės E.Mankus sukurtą laisvalaikio kostiumą, o susirinkusiųjų akys krypo į nepriekaištingą dviejų vaikų motinos figūrą ir kaip visada dailią šypseną.

„Vaikus pasiliko prižiūrėti anyta, todėl galėjau trumpam užsukti į bičiulės salono atidarymą“, - tvirtino paskutiniu metu vis rečiau triukšminguose vakarėliuose pasirodanti G.Alijeva.

Atlikėja augina ketverių su puse metų dukterį Tėją ir sūnų Amilį, kuriam lapkričio 16-ąją sukaks vieni metai. Prieš penkerius metus ištekėjusi už R.Alijevo ir netrukus susilaukusi pirmosios atžalos moteris su džiaugsmu pasinėrė į šeimą ir motinystę.

G.Alijevos ir E.Mankus pažintis prasidėjo prieš kelerius metus, kai dizainerė pradėjo kurti sceninę aprangą grupei „69 danguje”.

Laisvalaikio ir proginius drabužius bei vestuvines sukneles kurianti kaunietė dizainerė atidarė pirmąjį savo vardo saloną. Jame galima įsigyti jos darbų iš naujausios kūrėjos kolekcijos. Salone taip pat siūloma nauja kartu su  dizainere Greta Šestakovienė namams skirtų aksesuarų ir drabužių - chalatų, vokelių kūdikiams, pledų, servetėlių dėklų kolekcija.

Salono atidarymo vakarėlio svečiai vieni pirmųjų turėjo progos išvysti E.Mankus sukurtą prabangią suknelę, kuria puošis netrukus pradėsiančio rodyti televizijos projekto „Šok su manimi“ iki šiol laidos prodiuserių slepiama vedėja. E.Mankus jai žada pasiūti dvylika įspūdingų suknelių – po vieną kiekvienai laidai.

Vakaro publiką linksmino nuotaikinga muzika, jai šoko balerinos Eglės Špokaitės auklėtinė Elzė Sadauskaitė, svečiams buvo patiektas šampanas su užkandžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.