Naujas Rasos Židonytės mylimasis - buvęs „Tautinio Brando“ narys

Šokėja ir teisininkė Rasa Židonytė jau kurį laiką mėgaujasi naujo mylimojo draugija. Garsi moteris puoselėja romantišką draugystę su įmonės „Barbara grupė“ rinkodaros vadovu, buvusiu grupės „Tautinis Brandas“ nariu Karoliu Ramoška.

Dėl viešo kalbėjimo apie savo asmeninį gyvenimą skaudžiai nukentėjusi Rasa santykius su Karoliu iki šiol slėpė nuo žiniasklaidos.<br>D.Umbraso nuotr.
Dėl viešo kalbėjimo apie savo asmeninį gyvenimą skaudžiai nukentėjusi Rasa santykius su Karoliu iki šiol slėpė nuo žiniasklaidos.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2014, 4:49 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 1:21 AM

Dėl viešo kalbėjimo apie savo asmeninį gyvenimą skaudžiai nukentėjusi Rasa santykius su Karoliu iki šiol slėpė nuo žiniasklaidos. Pora pirmą kartą pasirodė viešumoje per baleto primarijaus Nerijaus Juškos gimtadienio ir jubiliejaus scenoje šventę.

Tą vakarą įsimylėjėliai noriai pozavo fotografams.

Nors iki šiol nei Rasa, nei Karolis apie savo santykius garsiai nekalba, užuominų jie duoda pakankamai.

„Ir tada, kai manai, jog nieko neberasi niekada, kai jautiesi „forever alone“... atsiranda žmogutis, su kuriuo būnant viską matai kitokiom akim... ir svarbiausia, jauti, kad tai yra žmogus, kurio visada reikėjo šalia. To R.Ž.“ – savo „Facebook“ paskyroje prieš kelias dienas parašė K.Ramoška.

R.Židonytės pastangos laikyti mylimąjį atokiau nuo žiniasklaidos suprantamos – dėl šokių konkurse įsiplieskusios meilės atlikėjui Donatui Baumilai-Dūniui ji paliko savo sužadėtinį. Po kurio laiko pati buvo išduota Donato, nusprendusio grįžti pas žmoną.

Visai neseniai R.Židonytė ryžosi atverti širdį LNK laidai „Nuo... iki...“

„Dėl Donato aš tiek prisikentėjau, kad iki šiol negaliu net pagalvoti apie naujus jausmus“, – sakė žavi moteris.

Prisimindama romaną su Donatu Rasa prisipažino besigailinti dėl visko, kas įvyko. Jei galėtų atsukti laiką, dabar ji nebesileistų į tokią avantiūrą – karšti jausmai nebuvo verti to skausmo, kurį teko patirti išsiskyrus.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą