Vakarine apranga pasipuošęs elitas mėgavosi labdaros vakariene

Šeštadienio vakarą Prancūzijos ir Lietuvos prekybos rūmai šalies elitą pakvietė į Valdovų rūmus, Čia buvo surengtas prabangus verslo ir labdaros vakaras „Diner de Gala avec Martell“. Vakarienės tikslas – dvarų kultūros puoselėjimas Lietuvoje, kultūros paveldo mecenavimas ir verslo ryšių tarp dviejų šalių stiprinimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2014, 4:47 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:48 PM

Visi svečiai paisė etiketo ir atsižvelgė į kvietimuose nurodytą aprangos kodą – vakarinis. Damos puošėsi ilgomis sukniomis, o džentelmenai vakarui rinkosi kostiumus.

Iškilmingą vakarą patikėta vesti aktorei Jurgitai Jurkutei-Širvaitei ir interjero bei kultūros žinovui Eugenijui Skerstonui. Jurgitos apranga labdaros vakarui pasirūpino garsiausias mūsų dizaineris Juozas Statkevičius.

Prabangiam verslo ir labdaros vakarui akordeonistas Martynas Levickis su styginių kvartetu „SinChronic“ paruošė specialų pasirodymą, kulinaras Alfas Ivanauskas su „VMG“ komanda – desertą, floristas ir stilistas Mantas Petruškevičius su komanda dėlioja paskutinius vakaro dekoro štrichus, o Monikos Čereškaitės vadovaujama „Taurakalnio“ komanda išbandė XV-XVIII amžių autentiškus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės receptus.

Vakaro stalai – jų buvo 12 – buvo pavadinti garsiausių Lietuvos valdovų ir LDK didikų, kunigaikščių ir bajorų vardais. Iškilminga vakarienė vyko Valdovų rūmų Didžiojoje renesansinėje menėje, kurioje šiuo metu veikia įstabi tarptautinė paroda „Europos Viduramžių ir Renesanso gobelenai. Gijomis išausta istorija.“

Iškilmingos vakarienės metu skambėjo garsiausių Prancūzijos kompozitorių kūriniai, net desertas buvo ruošiamas skambant Napoleono I karūnacijos muzikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.