Lietuvos garsenybės mėgavosi išskirtiniais pusryčiais

Kas gali būti smagiau rudens sekmadienį, nei skanūs vėlyvi pusryčiai su geriausiais bičiuliais ir bendraminčiais? Tuo įsitikino ekspedicijos Kapitono Granto vaikų keliais dalyviai, sekmadienį susirinkę į „Čiop Čiop“ studiją sostinėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2014, 12:23 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:21 PM

Likus vos savaitei iki 7 metus truksiančios ekspedicijos pradžios, jos dalyviai Vytaras Radzevičius, Saulius Ivanauskas, Laurynas Grižas, Egidijus Lapinskas ir kiti artimuosius ir draugus pakvietė pusryčių, kuriuos jie gamins ir laive. Vyrai stojo prie viryklės, o svečiai šnekučiuodamiesi linkėjo jiems gero vėjo bei puikių emocijų ekspedicijoje.

Lapkričio 24-ąją Dariaus Vinkevičiaus pastatyta raudonmedžio jachta iš Kanarų išplauks pirmieji ekspedicijos dalyviai. Jie šeimų nepaliks visiems 7 metams – keliaus pakaitomis, besikeisdami. Paskutiniai dalyviai į sausumą griš 2022 metų gegužę,

Už 1000 eurų Kapitono Granto klubo nariu gali tapti bet kas – vandens mėgėjai, išvykę į ekspediciją, galės mokytis buriuoti arba tiesiog denyje skaityti knygą ir skanauti šefų gaminamo maisto.

Sekmadienį pamojuoti dalyviams ir pasivaišinti šefų sukurtais patiekalais, kuriais, jie vaišinsis ir laivo denyje, susirinko ir būrys garsių žmonių – keramikė Nomeda Marčėnaitė su draugu, dainininkė Erica Jennings su šeima, Beata Nicholson su vyru ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.