Andrius Kupčinskas atkirto E. Dragūnui: „Kas dabar kreivas?“

A.Kupčinsko fotomontažas.
A.Kupčinsko fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

2014-11-10 14:38, atnaujinta 2018-01-21 21:23

Per praėjusį savaitgalį Kauno meras Andrius Kupčinskas sulaukė nemažai dėmesio, kai savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje originaliai atsikirto atlikėjui Egidijui Dragūnui Selui. Vieni tokį jo elgesį palaikė šmaikčiu, o kiti kritikavo – esą politikui taip nedera.

Penktadienį A.Kupčinskas į savo socialinio tinklo paskyrą įkėlė fotomontažą, kuriame naujai sutvarkytų Kauno gatvių fone puikavosi E.Dragūno atvaizdas, o ant nuotraukos buvo užrašyta: „Kas dabar kreivas?“

Dar visai neseniai žinomas atlikėjas socialiniame tinkle drįso viešai prabilti apie prastą Kauno gatvių būklę ir pažerti nemaža kritikos. Atlikėjas buvo pasidalinęs ir trumpu vaizdo filmuku, kuriame rėžė: „Brangūs kauniečiai, važiuoju per Kauną ir supuosi. Gatvės kreivos kaip ir kreivas meras. Reikia keisti merą.“ Praėjus kiek laiko A.Kupčinskas nusprendė ne tik atsikirsti šalies žvaigždei, bet ir jį patraukti per dantį.

„Prieš savaitgalį buvo gera nuotaika, gera tema. Baiginėjame visus gatvių tvarkymo darbus. Manau, tai būdas parodyti, kad Kaune vyksta darbai. Jokio asmeninio keršto čia nėra“, – aiškino meras.

Jis tikino, jog kritikos Kauno atžvilgiu tikrai nepriėmęs asmeniškai.

„Atvažiuokite į Kauną, tikrai aprodysime, viską pamatysite. Ir tas pats atlikėjas galės atvažiuoti. Kiek girdėjau, jo koncertas yra planuojamas – galės ne iš nuotraukų įsitikinti“, – kalbėdamas portalui lrytas.lt šmaikštavo A.Kupčinskas.

Jis sakė, kad tiesiogiai E.Dragūno kreivu nepavadino, ir tokiame juokelyje nieko blogo neįžvelgia: „Aš net žodžiu neužsiminiau... Jis kažką apie gatves burbuliavo važiuodamas automobiliu. Aš jo tikrai neįžeidinėju. Sakyčiau, tai buvo įrašas prieš savaitgalį. Manau, kad jis pasiekė tikslą, nes žmonės atkreipė dėmesį. Kartais gali duoti dešimt interviu – niekas neatkreips dėmesio, kokie darbai mieste yra padaryti“, – sakė jis.

„Visuose miestuose yra visokių situacijų. Noriu pasakyti, kad šiemet ypač daug dėmesio buvo skirta gatvėms. Esame sutaupę ir iš socialinių pašalpų. Šią minutę jau esame sutaupę apie 8 mln. litų“, – gyrėsi meras.

Jis taip pat tikino, kad šiemet atliktų gatvių ir infrastruktūros darbų Kaune vertė yra daugiau 90 mln litų.

Egidijaus Dragūno vaizdo įrašas, kuriame jis tyčiojasi iš Kauno duobių, galite pamatyti apačioje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.