Artūras Zuokas įsivėlė į konfliktą su komiku Olegu Šurajevu

Tarp Vilniaus mero Artūro Zuoko ir žaibiškai išpopuliarėjusio komiko Olego Šurajevo įsiplieskė konfliktas. Keletą sykių viešai iš politiko pasityčiojęs internetinių serialų „Akcentas“ bei „Serialas“ herojus sulaukė atkirčio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 6:14 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:13 PM

Filmuojant laidą „Akcentas“ jaunuolis pašiepė gatvėje sutiktą politiką papasakojęs jam štai tokį anekdotą:

„Bare sėdi amerikietis, rusas ir Artūras Zuokas. Amerikietis sako: „Oi, o kur gi mano piniginė?“ Praeina 5 minutės ir bare sėdi tik rusas ir amerikietis“, – ramiai sostinės merui dėstė O.Šurajevas. – Ta prasme, Zuokas pabėgo. Su pinigine.“

Tiesa, politikui tai nepasirodė juokinga. Šis teatsakė, kad tokio anekdoto nežino ir kad juokelis jam atrodo nevykęs.

Antroji akistata – per praėjusią savaitę įvykusį pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“ filmavimą, kuriame J.Jankevičius kalbino A.Zuoką. Gausiame žiūrovų būryje buvo ir O.Šurajevas, kuris pasinaudojo galimybe dar kartą užkalbinti garsų politiką. (Vaizdo įrašą rasite straipsnio pabaigoje, žiūrėti nuo 1:32:40)

Olegas ir vėl pašiepė merą, papasakojęs anekdoto tęsinį ir juokais pabrėždamas, jog būsimųjų rinkimų šis tikrai nelaimės. Tačiau šį kartą A.Zuokas netylėjo: „Jūsų juokelis su pinigine – labai prastas būdas pasiteisinti savo draugei, kad negalite sumokėti už savo ir jos kokteilį.“

Tiesa, tokiomis frazėmis meras žarstėsi ne be pagrindo. Neseniai internete paplito praėjusių metų laidos „Farai“ vaizdo įrašas, kurio pagrindinis herojus – ne kas kitas, kaip jaunasis komikas. Vaikinas teisėsaugos pareigūnams įkliuvo už tai, kad, būdamas neblaivus, puolė taksistą bei piktybiškai atsisakė mokėti už suteiktas paslaugas. 

Žodžių karas persikėlė ir į internetinę erdvę. Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje A.Zuokas pasidalijo gėdingu laidos „Farai“ vaizdo įrašu. Prie jo paliko komentarą: „Jau „Tamstoje“ sakiau, kad žmogus nemoka už savo sąskaitas ir visaip kvailai bando pasiteisinti. Gaila.“

Regis, kantrybė trūko ir komikui. Šis savo paskyroje taip pat išliejo įtūžį: „Jeigu ką, šis žmogus yra Vilniaus Meras, ir čia – jo oficiali komunikacija tarp tokių post'ų kaip „Mes nutiesėm naują kelią“ arba „Vilniečiai nestovės ištiestomis rankomis“. Jei rimtai, tai jau apgailėtina, juokinga, ironiška, kvaila, trumpiau tariant – kažkoks tai Kafka. Gaila, kad Vilniaus Meras yra tokio lygio, tikiuosi kitas Meras, kurį išrinks Vilnius, bus normalesnis ir Meras Zuokas pakeis savo vardą „Facebook'e“ į EX Meras Zuokas.

Tikiu, jo rytas prasidėjo šiandien taip: „Tralalalala, aš esu kol kas Vilniaus Meras ir aš atsikėliau, taip, ką gi man padaryti, hmm? Pagalvoti apie Vilniečius ir jų gyvenimą arba papostint nejuokingo komiko video fail'ą, kuris net nejuokingas jo mamai? Hmm, nėra ką čia galvot, ENTER“, - rašė O.Šurajevas.

Kaip manote, ar derėjo A.Zuokui veltis į konfliktą su jaunąja žvaigžde? O gal O.Šurajevas turėtų atsiprašyti politiko už nekorektiškus juokelius?

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.