Per J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymą stebins ir floristai

Susirinkusiuosius į talentingiausio Lietuvos dizainerio Juozo

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 12, 2014, 11:12 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:10 PM

Šį ketvirtadienį sostinės „Siemens“ arenoje vyksiančio mados renginio metu svečiai turės galimybę įsiamžinti prie iš žalių augalų sukurtos sienos. Jos aukštis sieks 2,3 metro, o ilgis – 3 metrus.

Sieną kuriantis gėlių salono „Ant ribos“ floristas Antanas Mažonas su komanda, lyg tekstilininkai, augalus pins, riš ir kitaip jungs vienus su kitais, kol šie virs kelių sluoksnių floristikos kūriniu.

Jame bus atkartoti tie patys spalvų ir geometrinių formų motyvai, kuriuos J.Statkevičius pasirinko šiųmečiam savų darbų pristatymui.

Floristai puoš ir sceną, kurioje bus galima išvysti iš maždaug 1 tūkst. gvazdikų žiedų ir įvairių žalių augalų sukurtą fontaną.

Kūrėjai ruošia ir dar vieną staigmeną. Tuomet, kai po kolekcijos pristatymo J.Statkevičius išeis nusilenkti publikai, jam ir modeliams po kojų nukris dar maždaug 1 tūkst. gvazdikų.

A.Mažonas su komanda labai džiaugiasi vėl sulaukę išskirtinės progos papuošti J.Statkevičiaus šventę.

Pernai floristai sukūrė augalų sieną, prie kurios fotografavosi kolekcijos pristatymo svečiai, ir puošė VIP zoną.

„Šįmet mūsų kūryba bus matoma jau ir scenoje. Tai – didelis įvertinimas ir kartu iššūkis. Kadangi fontanas ir siena bus kuriami tik iš gyvų augalų, darbus pradėsime trečiadienį. Anksčiau komponuoti žalumynų ir gėlių negalime, nes jie paprasčiausiai apvystų“, – aiškino A.Mažonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.